Във Варна до обяд валя дъждец и положението е бедсвено ,тук и в мокро не могат да карат а сега вече има 5 санта сняг ,и града е осеян с парчета от мигачи,стопове и други козметични пласмаси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
nedialk00
добре бе колеги, един тъпак може би на около 45 години, като слизах да чистя колата, така буксуваше и даваше газ, че имах чувството, че ще гръмне мотора, добре че го бутнах та да излезе, и му казах да дава по малко газ, сега го гледам се прибира и познайте 10 минути форсира колата и заорава малоумен ли е какъф е немога да разбера, и при това е със задно и се поднася към колите, баси страх ме е да не ми удари колата тоя идиот.. и има гуми, не е като да няма..
Коментар
-
emzo написа:Aко напиша квото мисля за стар’загорския кмет - ще ме баннат.От час и половина обикалям града и снегорин не видях.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ей така в събота през нощта бяхме на една вила и повикахме такси да се прибират едни приятели и взе,че дойде Мареа 1.6 и оня смел набива се в един неоринат път(преди него 7 човеа тикахме едно Субару с чисто нови гуми,че не можа и то да излезе ем е четворка),а той щял да излезе и яко газ и колата заорава и му казвам дай втора и с малко газ,оня не едвам го изкарахме ама така е газ до ламарината пък може и да се излъже П.П.Ето и снимките от Габрово:това е от сутринта,преди малко като си ринах колата го мерих от снощи до тази вечер върху нея беше натрупал 45см. сняг.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Re: Има ли бедствено положение?
lubo_Y10 написа:Румен_Хинчев написа:Такива сме ние , четиридесет и пет годишнитеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
при нас в Бургас валя доста. дъжд. от 10 и нещо сабале подкара на сняг, ама спре... и стегна...отивам към 17 и нещо към фиатката и си викам - дали ще запали... не запали, щото не можах да вляза - сичкото дъжд станало на лед...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар