Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли бедствено положение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Във Варна до обяд валя дъждец и положението е бедсвено ,тук и в мокро не могат да карат а сега вече има 5 санта сняг ,и града е осеян с парчета от мигачи,стопове и други козметични пласмаси.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

добре бе колеги, един тъпак може би на около 45 години, като слизах да чистя колата, така буксуваше и даваше газ, че имах чувството, че ще гръмне мотора, добре че го бутнах та да излезе, и му казах да дава по малко газ, сега го гледам се прибира и познайте 10 минути форсира колата и заорава малоумен ли е какъф е немога да разбера, и при това е със задно и се поднася към колите, баси страх ме е да не ми удари колата тоя идиот.. и има гуми, не е като да няма..

Коментар

Гуми има ама мозък няма ,много пъти съм казвак че карането не е като яденето ,храната е за всички но карането не е.Ама щом дятката се прибира значи е скуласъл .
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Такива сме ние , четиридесет и пет годишните
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Има ли бедствено положение?

Румен_Хинчев написа:
            И по-лоши ще ставаме.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Aко напиша квото мисля за стар’загорския кмет - ще ме баннат.От час и половина обикалям града и снегорин не видях.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Aко напиша квото мисля за стар’загорския кмет - ще ме баннат.От час и половина обикалям града и снегорин не видях.
                +1
                Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
                Chevrolet Aveo

Коментар

И в Плевен е същото положение има 40см.сняг и не е минал нито един снегорин днес.

Коментар

emzo написа:
                    Слагай звездички, бе!Ето така:на Денчо Бояджиев и майка му , и жена му, и доведената му дъщеря да на**а, ама а***но и със злоба! заб.Денча Бояджиев е новият-стар кмет на Разград.
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ей така в събота през нощта бяхме на една вила и повикахме такси да се прибират едни приятели и взе,че дойде Мареа 1.6 и оня смел набива се в един неоринат път(преди него 7 човеа тикахме едно Субару с чисто нови гуми,че не можа и то да излезе ем е четворка),а той щял да излезе и яко газ и колата заорава и му казвам дай втора и с малко газ,оня не едвам го изкарахме ама така е газ до ламарината пък може и да се излъже П.П.Ето и снимките от Габрово:това е от сутринта,преди малко като си ринах колата го мерих от снощи до тази вечер върху нея беше натрупал 45см. сняг.
                      Прикачени файлове
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аз пък много къркам и отношението на съпругата ми към мен се очертава като бедствено

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                          А ко да кажем ний-52 годишните? /ако има и друг освен ме/
                          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Иначе и красива страна има Зимата
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

lubo_Y10 написа:
                              Румен_Хинчев написа:
                              А ко да кажем ний-52 годишните? /ако има и друг освен ме/
                              Наздраве за хората в златната възраст !Ние откъдето се връщаме , тез младежи натам отиват !!!

Коментар

при нас в Бургас валя доста. дъжд. от 10 и нещо сабале подкара на сняг, ама спре... и стегна...отивам към 17 и нещо към фиатката и си викам - дали ще запали... не запали, щото не можах да вляза - сичкото дъжд станало на лед...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X