Здравейте колеги,я кажете при вас в другите градове как е,тука в Габрово е някакъв ужас.Тая сутрин съм ринал час и половина пред блока,но нито Фиата можа да излезе,имам и Форд ескорт и той не можа,снега е над 50см. и продължава да вали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли бедствено положение?
Collapse
X
-
Re: има ли бедствено положение
ivailo rachev написа:Здравейте колеги,я кажете при вас в другите градове как е,тука в Габрово е някакъв ужас.Тая сутрин съм ринал час и половина пред блока,но нито Фиата можа да излезе,имам и Форд ескорт и той не можа,снега е над 50см. и продължава да вали.
Коментар
-
googo написа:ivailo rachev написа:Здравейте колеги,я кажете при вас в другите градове как е,тука в Габрово е някакъв ужас.Тая сутрин съм ринал час и половина пред блока,но нито Фиата можа да излезе,имам и Форд ескорт и той не можа,снега е над 50см. и продължава да вали.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Не те съветвам да тръгваш,смятай щом и двете ми коли не можаха да излязат от блока е ужас.До преди малко чистихме пред магазина и вали адски силно и трупа все повече и повече.П.П.И тука вчера до 5 часа след обяд валя дъжд и го обърна на сняг и така цяла нощ.Както каза колегата от Плевен и тука не са тръгнали риначки още,сутринта мина една ама си беше вдигнал греблото.
Коментар
-
Re: Има ли бедствено положение?
ivailo rachev написа:Здравейте колеги,я кажете при вас в другите градове как е,тука в Габрово е някакъв ужас.Тая сутрин съм ринал час и половина пред блока,но нито Фиата можа да излезе,имам и Форд ескорт и той не можа,снега е над 50см. и продължава да вали.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В София си поваля ама бързо се топи за съжаление.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар