Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

визитки на клуба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

визитки на клуба

Абе колеги гледам във форума на АЛФА си имат и визитки на клуба, а ние защо да не измислим нещо?
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Защото така:1. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40772. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40623. защото ПоздравиИвайло
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Mitko написа:
      ivo написа:
      Защото така:1.
      Mitko написа:
      ivo написа:
      http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40772. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40623. защото ПоздравиИвайло
      Първите 1000 визитки направи blondy_driver със свои средства и вече отдавна са раздадени.
      БРАВОООООО !!! п.п. Само дето никой не ги е видял ...

Коментар

Mitko написа:
        ivo написа:
        Mitko написа:
        ivo написа:
        Защото така:1.
        Mitko написа:
        ivo написа:
        Mitko написа:
        ivo написа:
        http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40772. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=40623. защото ПоздравиИвайло
        Първите 1000 визитки направи blondy_driver със свои средства и вече отдавна са раздадени.
        БРАВОООООО !!! п.п. Само дето никой не ги е видял ...
        Ами излязъл ли си от Русе за да ги видиш?
        Това колко, къде, кога и с кого ще се срещам си е лично моя работа .... п.п. спирам за да не оспамим на човека темата

Коментар

Mitko написа:
          Тогава недей да казваш че никой не ги е видял, защото такива визитки освен в София имаше масово наслагани и по колите във Велинград и Казанлък. Където ти не дойде, защото си е "твоя работа къде ходиш и с кого се срещаш". Визитки има. Дизайна им ще бъде променен за печата на следващата серия и ще бъдат пратени на всеки който иска да раздава.
          Ще си остана в невидение .... И ще си раздавам моите ....
          Прикачени файлове

Коментар

Ивчо къв си ти бате....значи щом е така е казано,ТАКА ЩЕ Е!ок?Никой не може да застава след Митко....каквото той каже,така ще е......след това ще обсъждаме!поздрави:SASCO

Коментар

sasco написа:
              Ивчо къв си ти бате....значи щом е така е казано,ТАКА ЩЕ Е!ок?Никой не може да застава след Митко....каквото той каже,така ще е......след това ще обсъждаме!Поздрави:SASCO
              Само искам да кажа, че се казвам Ивайло и нощо друго. Другото всичко е безсмислено да се казва на пост като този.ПоздравиИвайло

Коментар

Mitko написа:
                Тук не сме някоя империя, на която аз да съм император. Просто от много време на Иво постовете не целят нищо друго освен създаване на конфликти. Предупреден е.
                А този спор кой го предизвика, прочети внимателно първия ми пост по темата и кажи къде и с какво съм се заял с някого? Ако имаш да избиваш комплекси някакви, проблема си е изцяло твой. Така, че за пореден път ти казвам хайде да спрем с това и всеки да си мирува и пише за това от което разбира. Не искам форума да се обръща на място за спорове. Той вече доста влоши качеството си и без това с постове от рода на ’как да си завия крушката’ или ’къде ми е педала на спирачката’. И още нещо кажи ми с кого освен с теб имам пререкания тук за нещо? Ако съм написал нещо не както трябва не е ли по лесния начин модератор да ми пусне едно съобщение и да коригира поста ми а не ти направи да тръгваш да се заяждаш?Още веднъж ли трябва да спра да не пиша във форума? Преди го направих за около два месеца, ако кажеш ще е завинаги /не искам да те плаша или убеждавам или каквото и да било друго/. ПоздравиИвайлоп.п. Това е последния ми пост към теб в този смисъл.

Коментар

Честно казано СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ПУСНАХ ТАЗИ ТЕМА освен това спора дето се е разраснал е направо ЪБСУРДЕНОСВЕН ТОВА НАСТОЯВАМ МИТКО ДА СЕ ИЗВИНИ НА ИВО.това си е чисто заяждане от страна на Митко.да не говорим че самосиндикално е отстранил Иво от форума и сега той не може да влезе във форума!!!!!!!!нали не беше империя защо Иво не може да ползва форума.Освен това Иво винаги помага и дава съвети които са полезниТова се отнася и за Митко, но това не му дава право да затрива на човека достъпа до форумаИ четох из затритите теми разбирам че има проблем но не е това начина като единия забрани на другия достъпа до сайтаТака че настоявам Митко да се Извини На Иво и да спре да се заяжда снего не е нужно винаги да отговаря след него, като не му допада мнението. Все пак Иво също си е направил визитки на СОБСТВЕНИ разноски което не е причина някой да го напада по-скоро обратното, също както Блонди Драйвър(Илиана) Браво на такива хора, не забрана да ползват форумаДано и моят отговор да не се затрие и дано да видим Иво пак във Форума п.с. не се учудвайте ако и аз изчезна, че то уж не е империя ама.......
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Mitko написа:
                    Иво е първопричината за всички станали скандали около Клуб FIAT България. Всичко тръгваше от него. Това, че той не беше изгонен по рано е защото бяха направени много компромиси от моя страна.
                    Здравейте!Нетърпимостта към някого е нещо нормално! Но защо заради нечия нетърпимост еднолично трябва да се забранява и на останалите юзъри да комуникират с Ивайло? Най-малкото е прибързано! Със сигурност ще има още коментари и остри реплики! Аз се опитах да прочета всичко, но беше изтрито! Администраторите на един форум трябва да са най-толерантните и търпеливи хора, за да бъде един форум качествен! Досега този е бил такъв. Не трябва личните пристрастия и моментни настроения на админа да влияят на форума, пък било защото се е почувствал засегнат от някой юзер, макар, че не видях защо! Към форума всеки ще намери какво да препоръча. И аз съм бил недоволен от някои неща, но съм търпелив и толерантен и не съм се оплаквал. Това че някой е казал нещо, с което е засегнал потърпевшия, и то само според него, е напълно нормално и дори задължително, по някога действа отрезвяващо за хората, които малко или много се самозабравят в дадено отношение! Тоталитарното отношение вече е истроия, или се лъжа? Какво от това, че си е правил листовки и ги е разпространявал? Какво от това, че е отправял критики и реплики към някого? И на мен ми се е искало, защото и тук има хора с трески за дялане! И не са един и двама! И мързеливи има, и непочтени има! А защо са все повече хората, които ги мързи да четат и да търсят а направо си забиват въпросите? За тях какво? Или чесането на езиците е нещо нормално? Един пример. Какво стана с comexgroup.com след като махнаха Моллов? Форума западна и потребителите избягаха от там. И сега същия човек си направи собствен форум, в пъти по качествен! И това стана заради странните неразбирания на собственика на форума! Това ли ще стане и с този? Митко, щом така се отнасяш с Ивайло, и то без предупреждение - поне аз не съм видял до сега такова, то значи можеш да го направиш с всеки, който на теб не ти харесва? Поне можеше едно предупреждение да му отправиш официално, на което съм сигурен, че щеше да има отзиви и тогава го банни! И то ако останалите във форума са съгласни, защото юзерите правят форума а не админа!Обръщам се и към двамата - заровете томахавките и нека всичко продължи по старому, ако може, в което лично аз се съмнявам след този случай!Поздрави!
                    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Working...
                    X