Колеги,налага ми се да отключа един телефон.Модела е доста елементарен и вероятно няма да е проблем.Дайте предложение къде в София да отида,моля ви!Става дума за Alcatel OT-105 заключен към "Виваком".Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да "отключа" един стар модел телефон в София
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
bubachko
Обади се в оператора и им обясни за какво иде реч. Аз имам еди н Siemens M65, беше заключен към Мтел. Обадих се, продиктувах IMEI-я, те го провериха дали няма останало изплащане някакво и дали е техен, и след няколко часа ми се обади техен служител, продиктува ми един амнайсецифров код дето се въвежда в телефона и се отключи.От разговора ми с тях разбрах, че всичките им телефони са заключени по подразбиране. Ако купиш нов с план и на изплащане могат да ти дадат такава активация веднага след като телефона се изплати, а ако го купиш просто като телефон от магазините им без изплащане могат да ти дадат оключващия код веднага, независимо колко е нов модела.Сдве думи - първо говори с оператора, а после го давай на някакви пишман майстори. Преди години си играх с едно Sony CMD J70 и го бях заключил към някакъв оператор чуждоземен при ъпдейт с кофти фърмуер. Занесох го на марков магазин, някъде по Витошка, оправиха го, но ми го заключиха, за да не мога да правя нищо по него вече. На въпроса защо ака - ами да не съм пипал където не ми е работа. Дигнах жесток скандал, разправях се с управители, как така след като си плащам за услуга, те решават да ми забраняват да правя нещо с моя собственост, стана голяма олелия пред други клиенти, хората ревнаха моя защита и накрая хем ми го оправиха, отключиха ми го, че и 20-те лева ми върнаха. За сетка на многото нерви, много мамата и много обиди в двустранна посока. Не си струва
Коментар
-
bubachko написа:Обади се в оператора и им обясни за какво иде реч. Аз имам еди н Siemens M65, беше заключен към Мтел. Обадих се, продиктувах IMEI-я, те го провериха дали няма останало изплащане някакво и дали е техен, и след няколко часа ми се обади техен служител, продиктува ми един амнайсецифров код дето се въвежда в телефона и се отключи.От разговора ми с тях разбрах, че всичките им телефони са заключени по подразбиране. Ако купиш нов с план и на изплащане могат да ти дадат такава активация веднага след като телефона се изплати, а ако го купиш просто като телефон от магазините им без изплащане могат да ти дадат оключващия код веднага, независимо колко е нов модела.Сдве думи - първо говори с оператора, а после го давай на някакви пишман майстори. Преди години си играх с едно Sony CMD J70 и го бях заключил към някакъв оператор чуждоземен при ъпдейт с кофти фърмуер. Занесох го на марков магазин, някъде по Витошка, оправиха го, но ми го заключиха, за да не мога да правя нищо по него вече. На въпроса защо ака - ами да не съм пипал където не ми е работа. Дигнах жесток скандал, разправях се с управители, как така след като си плащам за услуга, те решават да ми забраняват да правя нещо с моя собственост, стана голяма олелия пред други клиенти, хората ревнаха моя защита и накрая хем ми го оправиха, отключиха ми го, че и 20-те лева ми върнаха. За сетка на многото нерви, много мамата и много обиди в двустранна посока. Не си струваBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
bubachko
ffotpic:PREDATORst написа:bubachko написа:....
Коментар
-
имам един сименс С25 - сефтето та е кодиран, да смят ли че ако им звънна на Мтел ще ми кажат кода? А телефона е готин и има/по скоро го няма/ нещо което желая да ползвам екстра.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
bubachko
dimodd написа:Благодаря ви,колеги!Ще пробвам първо варианта с оператора (Виваком) дали ще са благосклонни към мен!Ще пиша после какъв е резултата!p.s.Не става по лесния начин.Сега говорих с оператор на "Виваком".Ще е с разкодиране!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар