Здравейте,имам 2-3 болта който просто не мърдат счупих вече 2 еврейски звезди и не мърдат :DКажете как бяха спрейовете ,които се използваха за смазка и т.н. ,че накрая ще играе ФЛЕКСА :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за не развиващи се болтове.
Collapse
X
-
Re: Въпрос за не развиващи се болтове.
R1d3r написа:Здравейте,имам 2-3 болта който просто не мърдат счупих вече 2 еврейски звезди и не мърдат :DКажете как бяха спрейовете ,които се използваха за смазка и т.н. ,че накрая ще играе ФЛЕКСА :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: Въпрос за не развиващи се болтове.
R1d3r написа:Здравейте,имам 2-3 болта който просто не мърдат счупих вече 2 еврейски звезди и не мърдат :DКажете как бяха спрейовете ,които се използваха за смазка и т.н. ,че накрая ще играе ФЛЕКСА :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами аз пък ще задам един малко тъп въпрос. Ами ако колегата който има проблем с болтовете, единствената част която вижда от тях е главата за болта, тоест другото си е завито в детайлите, и дори главата е от този тип от който и тя е скрита в детайла - е тогава не знам с какъв спрей ще се получи .
Коментар
-
извинявам се за по късния отговор но се сетих едно време как Тате процедираше при липса на въпросните смазки тогава ползваше Кока Кола (абе да ви кажа нз кво има в нея ама върши работа)или ги нагряваше с горелкаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
todorshalev написа:извинявам се за по късния отговор но се сетих едно време как Тате процедираше при липса на въпросните смазки тогава ползваше Кока Кола (абе да ви кажа нз кво има в нея ама върши работа)или ги нагряваше с горелка
Коментар
-
Immortal написа:todorshalev написа:извинявам се за по късния отговор но се сетих едно време как Тате процедираше при липса на въпросните смазки тогава ползваше Кока Кола (абе да ви кажа нз кво има в нея ама върши работа)или ги нагряваше с горелкаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
zaio написа:Щом си счупил два накрайника, счупи още един . Сложи подходящия накрайник еврейска звезда (Torx) върху болта и нанеси няколко умерени (към силни) удара върху накрайника с подходящ спрямо болта чук . После опитай да развиеш. Успех.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар