ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Четири от банките пред банкрут
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:Nino написа:ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ. В какви срокове... в закона е написано.Според мен закона е написан напълно разбираемо и ясно.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:ФЕРАРИСТ написа:Nino написа:ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ. В какви срокове... в закона е написано.Според мен закона е написан напълно разбираемо и ясно.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
VesMil написа:Според мен е нормално , няколко банки да обявят Фалити! Без това има достатъчно КРЪВОПИЙЦИ в България!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Nino, напълно съм съгласен с мнението ти. Надявам се моето мнение, че фалит на Банки би имал полужителен ефект си го разбрал правилно, а не буквално. Радвам се се запознахме и намерихме общ език макар и виртуално. ПоздравиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Nino написа:ФЕРАРИСТ написа:Nino написа:ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ. В какви срокове... в закона е написано.Според мен закона е написан напълно разбираемо и ясно.
Коментар
-
Nino, с Ферариста ми се струва, че говорите за различни неща.И мисля, че Фераристът е прав в това, което казва.Същото е положението и при изплащане на обезщетения от работодател. Затова и случая, който даваха скоро по ТВ-то, дето един работодател решил съвсем в рамките на закона да изплаща дължимото обезщетение в срок от 10 години, всеки месец по 10 лв. Тъй като в закона наистина не е упоменат срок, в който фонда трябва да изплати сумите, а те обикновено са много, тъй като наведнъж изгарят много вложители, то (недай си боже) ще се започнат едни съвсем законни изплащания на вноски за неопределен срок. Формално фондът ще спази закона, а фактически ще преебе вложителите. Живеем в България, тъй че не ми казвай, че е невъзможно.Живял съм 40 години в това подобие на държава, и съм се нагледал на всичко.
Коментар
-
Ми то тва е скапаната уловка.......тва стана ся и наскоро в америка, лумнаха няколко банки, ама не се коментира особенно кво е станало с тия с влоговете им там.......и в УСА не е по различно положението.......и там маса народ издуха тапета.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
С две думи, по темата - НЯМА СТРАШНОНяма да бъде допуснато масови фалити на банки, никой няма да изгори с пари заради фонда за гарантиране на влоговете.И ако работите с банка волне или по задължение изберете си я сами и четете какво подписвате, зада няма после сърдити или неразбрали.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Nino, с Ферариста ми се струва, че говорите за различни неща.И мисля, че Фераристът е прав в това, което казва.Същото е положението и при изплащане на обезщетения от работодател. Затова и случая, който даваха скоро по ТВ-то, дето един работодател решил съвсем в рамките на закона да изплаща дължимото обезщетение в срок от 10 години, всеки месец по 10 лв. Тъй като в закона наистина не е упоменат срок, в който фонда трябва да изплати сумите, а те обикновено са много, тъй като наведнъж изгарят много вложители, то (недай си боже) ще се започнат едни съвсем законни изплащания на вноски за неопределен срок. Формално фондът ще спази закона, а фактически ще преебе вложителите. Живеем в България, тъй че не ми казвай, че е невъзможно.Живял съм 40 години в това подобие на държава, и съм се нагледал на всичко.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аха, намерих притчата.......Тръгнал селянин на оран и поръчал на жена си:-- Жено, посготви за обед и ми изпрати на полето.Като сготвила жената, изпратила дъщеря си да занесе хляб й гозба на орача сред полето.Нивата била далече. Дъщерята се отбила да си почине на сянка. В това време покрай нея минала жена с БАНКОВО ДЕПОЗИТЧЕ.-- Какво хубаво ДЕПОЗИТЧЕ! -- помислила дъщерята. -- И аз, като се омъжа, ще си направя едно ДЕПОЗИТЧЕ само за чудо и приказ. Като гълъб ще гугука. Ще го нарека Гъргалчо. Ще си играе Гъргалчо край огнището по ризка И ВИСОКИ ЛИХВИЧКИ. Някой, без да ще, ще бутне КРИЗАТА от водника. Тя ще падне, ще пребие миличкото ми ДЕПОЗИТЧЕ! Аз ще викна, ще заплача: ,,Ох, Гъргалчо, ах, Гъргалчо!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар