Благодаря на всички за съветите! Вчера ходих и гледах едно Пунто 1.3 (75) ELX с клима, но ме притесни факта, че като дам по-рязко газ, двигателя реагира със закъснение. Може ли това да е признак за тревоги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-доброто Пунто за една жена
Collapse
X
-
Колега моята жена е с Пунто 75 4 врати и много си го харесва!Сложи му задължително високи гуми та да минава отвсякъде че жените бордюрите и дупките ги нямат за нищо. Освен това да не е с боядисаните брони-ще те боли сърцето после за драскотините!Пунто 55 също става, така или иначе, жените не са състезатели. Определено 75-цата много върви!4-те врати са си плюс щото жените винаги си остават отзад чантите и после ги взимат през задната врата, не си ли забелязал?Нямам нищо против женското каране и жените, всичко е от опитСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравейте колеги.....от известно време пропусках тази тема понеже много не ми допада заглавието. Моята жена не би погледнала толкова малка кола кат Пунто, според нея колата трябва да е голяма и удобна, най добре джип или някоя красива лимузина...........нямате си напредстава с колко уговорки взехме Типото и колко се радваме на Темпрата, сега се заформя идея за друга италианка Ланчиа Капа (малка колица) така че ......според жена ми малките коли изобщо не са в класацията. Според моята жена "най доброто Пунто се казва Чероки"СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Пунтото е идеална кола за градско шофиране. Достатъчно маневрена е, лесно се паркира - не й трябва много място. Колкото до багаж - има невероятна вместимост на багажника. И много добро купе. За такава малка кола вътре е изненадващо широко и комфортно. Моето Пунто е турбо дизел 1,7 и е с две врати. Нямам проблем с чантите на задната седалка, но с децата си е проблем (докато те се настанят на задната седалка). Досега не ми е давало сериозни дефекти, но за това винаги има време...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар