sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Знаеш ли за какво те спирам?"
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Не съм чел всички страници на темата, но от първата разбирам, че доста хора не познават движенията на регулировчика Моят инструктор ми обясни най- елементарният начин. Регулировчикът има само една поза, а именно - Щом е с ляво рамо към Вас, значи трябва да минавате, кое му е сложното ? Единствената поза, на която не важи това правило е за ляв завой при ляво рамо към вас и свалени двете ръце. В този случай може да се преминава само на право и дясно . Надявам се да съм помогнал на някойFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Не съм чел всички страници на темата, но от първата разбирам, че доста хора не познават движенията на регулировчика Моят инструктор ми обясни най- елементарният начин. Регулировчикът има само една поза, а именно - Щом е с ляво рамо към Вас, значи трябва да минавате, кое му е сложното ? Единствената поза, на която не важи това правило е за ляв завой при ляво рамо към вас и свалени двете ръце. В този случай може да се преминава само на право и дясно . Надявам се да съм помогнал на някойPUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Не мога да разбера що се напъвате, те мигачи не ползват Вие за регулировчик сте се закахарили.Вчера една ДЕВОЙКА ми се изравнява на светофара и смъква стъклото на винкел, чак съм се захил и си викам тя еся ми се скара а тя ми обяснявя "подала съм съм мигач ТИ си ДЛЪЖЕН да ме пуснеш" сега като се замисля изобщо не бях джентълмен след тая реплика.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Не мога да разбера що се напъвате, те мигачи не ползват Вие за регулировчик сте се закахарили.Вчера една ДЕВОЙКА ми се изравнява на светофара и смъква стъклото на винкел, чак съм се захил и си викам тя еся ми се скара а тя ми обяснявя "подала съм съм мигач ТИ си ДЛЪЖЕН да ме пуснеш" сега като се замисля изобщо не бях джентълмен след тая реплика.
Коментар
-
tomny написа:??? А ако е с дясно рамо към мен? Не заблуждавай, моля те, хората, проблема и без това е сериозен.bachev написа:... Единствената поза, на която не важи това правило е за ляв завой при ляво рамо към вас и свалени двете ръце. В този случай може да се преминава само на право и дясно....Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Orcinus
sok1 написа:Обясних им ситуацията, ама тцъ - акт. :D
Коментар
-
S_BANKOV написа:Не мога да разбера що се напъвате, те мигачи не ползват Вие за регулировчик сте се закахарили.Вчера една ДЕВОЙКА ми се изравнява на светофара и смъква стъклото на винкел, чак съм се захил и си викам тя еся ми се скара а тя ми обяснявя "подала съм съм мигач ТИ си ДЛЪЖЕН да ме пуснеш" сега като се замисля изобщо не бях джентълмен след тая реплика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар