Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Знаеш ли за какво те спирам?"
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Immortal написа:Като заспорихте за регулировчика, обърнете внимание на:"(3) Освен сигналите, посочени в ал 2, регулировчикът може да използва и допълнителни разбираеми жестове за даване на други указания и разпореждания на участниците в движението."Т.е. напълно редно и законно е да ви маха с палката, да ви свири със свирката и да ви прави всякакви разбираеми жестове.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Баси скапаните медии днес по 2 различни радиа чух че куките щели да препитват по пътя за тва - онва.....реално нищо ново не се е случило, щото това го има откай време в закона, но на някой му е хрумнало да направи от тва новина и яко зомбират народа.......плюс това го представят грешно - все едно ще ме спрът и ще почнат да питат за регулировчик или знаци......пише че " който поради незнание е извършил немаловажно нарушение на правилата за движение - до успешно полагане на проверочен изпит;" ...... - никъде не се дава правото на куките да се правят на изпитващи.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
jorko написа:ivailo rachev написа:Венъж ми се е случвало на кръстовище с регулировчик той застанал с лице към мен с вдигната дясна ръка,но не нагоре,а напред и аз си чакам,а някой зад мен започна да ми свири,а той полицая бил протегнал ръката да минаваме е на тва какво му викате.BO написа:Наистина не се знае много за регулировчика, за това ЕТО обяснения с толкова сложните му движения:Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:jorko написа:ivailo rachev написа:Венъж ми се е случвало на кръстовище с регулировчик той застанал с лице към мен с вдигната дясна ръка,но не нагоре,а напред и аз си чакам,а някой зад мен започна да ми свири,а той полицая бил протегнал ръката да минаваме е на тва какво му викате.BO написа:Наистина не се знае много за регулировчика, за това ЕТО обяснения с толкова сложните му движения:
Коментар
-
jorko написа:////Punto//// написа:...гледам и не вярвам на ушите си дето викаше Вучков. Егати полемиката. Ми те са 3 положения на регулировчика бе хора. Тва да не е кама сутра и да има сума положения. 3 положения ли не могат да се научат не мога да разбера ?PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
popara801 написа:Все си викам няма да им давам подкуп и все не издържам.Дано не става това в чужбина,че може и да ме арестуват за подкуп.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:popara801 написа:Все си викам няма да им давам подкуп и все не издържам.Дано не става това в чужбина,че може и да ме арестуват за подкуп.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
jorko написа:ivailo rachev написа:jorko написа:ivailo rachev написа:Венъж ми се е случвало на кръстовище с регулировчик той застанал с лице към мен с вдигната дясна ръка,но не нагоре,а напред и аз си чакам,а някой зад мен започна да ми свири,а той полицая бил протегнал ръката да минаваме е на тва какво му викате.BO написа:Наистина не се знае много за регулировчика, за това ЕТО обяснения с толкова сложните му движения:Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Регулировчиците ги разбирам ... повярвайте ми ... колкото и каквито и да са ... знаят как да си правят стойките ... Обаче идва редовният проблем като жена види регулировчик и е първа на светофара ... колко пъти съм си казвал, че ако съм на мястото на регулировчика няма да се сдържа ... И оттам идват всичките подсказки, соченици, мятаници и т.н. ... особено при ляв завой е едно мазало, мазало ...А като цяло, служител на КАТ, който си върши работата съвестно/не говорим за рушвети ... / - според мен доста добре пи използвам дадения член от закона и то доста полезно ... Наистина не виждам какво ви пречи въпросната новина ... не може да те спрат че караш в забранена улица и да не знаеш защо те спират ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:не може да те спрат че караш в забранена улица и да не знаеш защо те спират ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар