Толкова са слабоумни масовата част от шофьорите, че единственото, което биха разбрали от регулировчика би било: "Аре минавай уе, майка му да и@а... Аре и ти ве, да’ай, да’ай... чшшш, ае размърдайте се бе...карай Е таа кола на някъде" Т.е. някакви такива селяндурски подвиквания. В деня преди Бъдни вечер пред ТЦ Сердика в София имаше двама регулировчици и буквално всички шофьори гледаха като телета в железница. Нямаха идея какво означава тази протегната напред дясна ръка. Знаеш ли за какво те спирам? Не, ама съм сигурен, че искаш да ми кажеш!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Знаеш ли за какво те спирам?"
Collapse
X
-
Женшен е прав.Венъж ми се е случвало на кръстовище с регулировчик той застанал с лице към мен с вдигната дясна ръка,но не нагоре,а напред и аз си чакам,а някой зад мен започна да ми свири,а той полицая бил протегнал ръката да минаваме е на тва какво му викате.Може би аз съм бавно развиващ в очите на другите водачи като знам какво значи това положение на регулировчика и си чакам.Някой колега по-горе каза "другите шофьори" извинявам се,но по пътищата има много малко шофьори повечето са водачи,та и аз самия не се смятам за шофьор аз съм си водачAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Това,че 90% от водачите не познават правилника е вярно,но това до голяма степен се дължи на т.н.шофьорски"курсове"-няма теория,2,3 кормувания и хайде на изпит.Да не говорим колко от /само/убийците по пътищата са си купили свидетелствата,особено по-мургавите.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:.....Да не говорим колко от /само/убийците по пътищата са си купили свидетелствата,особено по-мургавите.
Коментар
-
nnikin_n написа:Имайки предвид ,че там "служат" все наши хора а и обикновенно местата са платени не очаквам никакви промени.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
peho написа:kostov написа:.....Да не говорим колко от /само/убийците по пътищата са си купили свидетелствата,особено по-мургавите.
Коментар
-
ivailo rachev написа:Венъж ми се е случвало на кръстовище с регулировчик той застанал с лице към мен с вдигната дясна ръка,но не нагоре,а напред и аз си чакам,а някой зад мен започна да ми свири,а той полицая бил протегнал ръката да минаваме е на тва какво му викате.BO написа:Наистина не се знае много за регулировчика, за това ЕТО обяснения с толкова сложните му движения:
Коментар
-
Като заспорихте за регулировчика, обърнете внимание на:"(3) Освен сигналите, посочени в ал 2, регулировчикът може да използва и допълнителни разбираеми жестове за даване на други указания и разпореждания на участниците в движението."Т.е. напълно редно и законно е да ви маха с палката, да ви свири със свирката и да ви прави всякакви разбираеми жестове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар