http://www.standartnews.com/balgariy...ec-128456.html Явно една от култовите начални фрази на катаджиите, вече ще трябва да се разбира съвсем буквално. Правилният отговор няма да е "Знам, ама нямам", ами ще трябва да обясните нарушението, което сте извършили. p.s. Ще трябва да науча най-после стойките на регулировчика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Знаеш ли за какво те спирам?"
Collapse
X
-
Мда и заради това ще стават още по-нагли катаджийте. Примерно миналата седмица ме спират в Бистрица, и ми викат- "знаете ли че фаровете не се пускат като видиме полицай" , аз му казвам- "да ама тоя номер и друг път сте се опитвали да ми го разигравате" , и най-подробно му обяснявам,че тъй като имам ДРЛ колата неможе да се движи без включени някакви видове светлини, последва и кратка демонстрация как точно се палят и гасят фаровете и оня хубавец чак ми се обиди ,че не му предложих пари... После иди че имай респект към тия...Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
Макар,че не е зле и това ще е поредната безсмислица за попълване на бюджета без да има друг ефект.Що се отнася до регулировчика аз за 30 г.стаж зад волана не съм видял такъв,да регулира с движения като на картинките в правилника,а точно обратно-да се чудиш какво показва.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
kostov написа:Макар,че не е зле и това ще е поредната безсмислица...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Не виждам как отговор "Не, не знам за какво ме спирате." ще означава непременно, че не познавам правилника. Може да съм направил нарушение по невнимание, т.е. неумишлено. ОК, в нарушение съм, ама чак пък да не познавам правилника...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Пълна простотия,че той така може да си измисли нарушение например,че си минал от лява в дясна лента без мигач,а за регулировчика отлично знам положенията му какво значат и ако има такъв на кръстовище,който да си върши работата както трябва ни най-малко ще се замисля какво показва,но както каза колегата аз досега също не съм виждал от такъв полицай да се изпълняват правилно движенията,а все мята с палката да минеш или да спреш,иди че го разбери.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Пълна простотия,че той така може да си измисли нарушение например,че си минал от лява в дясна лента без мигач,а за регулировчика отлично знам положенията му какво значат и ако има такъв на кръстовище,който да си върши работата както трябва ни най-малко ще се замисля какво показва,но както каза колегата аз досега също не съм виждал от такъв полицай да се изпълняват правилно движенията,а все мята с палката да минеш или да спреш,иди че го разбери.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не съм съвсем сигурен ,но в колко нормални държави съществува служба аналогична на нашия КАТ?До колкото ми е известно пътна полиция има само по магистралите и функциите на т.н. КАТ в градовете се изпълняват от нормалната полиция.Не мога да разбера що за гений е началника на столичния КАТ та "дрънка" глупости след като по нормативна база трябва да спират водачи само за извършено от тях нарушение и задължение на "катаджията" е да ти каже за какво точно те е спрял.Личното ми мнение е ,че тая служба КАТ си е останала от социализма и отдавна трябваше да е реформирана.Имайки предвид ,че там "служат" все наши хора а и обикновенно местата са платени не очаквам никакви промени.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Мчи сега като инсталират навсякъде камери, наличният състав ко да прай? Контрола на скоростта го поемат камерите - катаджиите стават изпитващи! Глупости на търкалета! Поредното "гениално" хрумване на някой шапкар. Да, ама последното изречение осир@ цялата ситуация: "Разбира се, ако случайно не е забелязъл знака, ще се разминава само с акт". Катаджията ще преценява дали е случайно или не!!! Как ще го убеждаваме, че е така - пак с пари ли??? Обаче и да го убедиш, се "разминаваш"..."само с акт" !Ей, туй катаджиите големи предприемачи - затваря се една пазарна ниша и веднага отварят друга. И бизнеса им все законен! Много замирисва на "Недосегаемите"!
Коментар
-
peho написа:Аз пък съм виждал полицай на кръстовище да прави стойките на регулировчика както трябва. А показването на шофьорите, с допълнителни знаци, какво да правят е само защото, както и jenshen73 каза, много от тях не знаят какво да правят.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар