sacheto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен фиш
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:sacheto написа:а пък българина най добре ще се научи да спазва правилата и закона като го ударят по джоба!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:а по родните пътища тогава ще има около 500 камери.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:...изгориха и строшиха
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:snake написа:а по родните пътища тогава ще има около 500 камери.
Коментар
-
На мен ми е интересно този борец за правда Торнадо, който не веднъж е плюл работата на милиционери, лекари и други държавни органи, които не са облечени в камуфлаж, как хитрее на дребно Нали ти беше ЗА спазването на закона. Защо няма да ходиш да си получиш фиша от пощата? Ще чакаш някой ушат да ти го донесе на крак ли? И после ще викаш "защо ги няма като ги викна и идват след 1 час" Ами защото освен теб, има още 1-2 милиона тариката, които ще чакат милицията да се занимава с пощенска дейност Хвала на борците за правда
Коментар
-
=Rudi= написа:ФЕРАРИСТ написа:...изгориха и строшихаAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Мой приятел в Германия, българин естествено, по стар българки обичай след получаването на документа за глобата по някакво дребно нарушение за 20 Евро, решил да си плати по-късно. Ха днес, ха утре и срока за плащане изтекъл. Стреснал се и пратил със седмица закъснение. За съжаление обаче следващият месец заплатата му била с 200 Евро по-малко. Отишъл при касиера, за да получи обяснение, а от там му връчили документа за 200 Евро глоба за не плащане в законовия срок, адресиран до фирмата-работодател. Разказвам ви тази случка, за да разберете, че същите мерки ще дойдат и у нас. Както камерите, електронните фишове и т.н. Все пак не сме открили ние топлата вода!Преди години ми разказваха случки в Сърбия, как полицаите стоели в двата края на отсечка на магистралата и засичали времето, за което автомобилите минавали през нея. Същото се е случвало на отсечката край село Скравена Ботевгрдско.Догодина от Февруари започва същото и в България, но в по съвременен вариант - с камери без радари.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Чл. 82. (1) Административното наказание не се изпълнява, ако са изтекли:а) две години, когато наложеното наказание е глоба;б) шест месеца, когато наложеното наказание е временно лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност;в) три месеца, когато наложеното наказание е обществено порицание.(2) Давността започва да тече от влизане в сила на акта, с който е наложено наказанието, и се прекъсва с всяко действие на надлежните органи, предприето спрямо наказания за изпълнение на наказанието. След завършване на действието, с което е прекъсната давността, започва да тече нова давност.(3) Независимо от спирането или прекъсването на давността административното наказание не се изпълнява, ако е изтекъл срок, който надвишава с една втора срока по ал. 1.(4) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г.) Разпоредбата на предходната алинея не се прилага по отношение на глобата, когато за събирането й в срока по ал. 1 е образувано изпълнително производство. Това се отнася и за висящите дела, давността по които не е изтекла до влизането на тази алинея в сила.Сами си правете изводите скатавайте се докато може....
Коментар
-
nikolovvd написа:Преди години ми разказваха случки в Сърбия, как полицаите стоели в двата края на отсечка на магистралата и засичали времето, за което автомобилите минавали през нея. Същото се е случвало на отсечката край село Скравена Ботевгрдско.Догодина от Февруари започва същото и в България, но в по съвременен вариант - с камери без радари.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:nikolovvd написа:Преди години ми разказваха случки в Сърбия, как полицаите стоели в двата края на отсечка на магистралата и засичали времето, за което автомобилите минавали през нея. Същото се е случвало на отсечката край село Скравена Ботевгрдско.Догодина от Февруари започва същото и в България, но в по съвременен вариант - с камери без радари.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Изгледайте репортажа - от 1:12 нататък е описано действието на две камери при т.нар. "секшън контрол" и пресмятането на средна скорост. Контролират се всички МПС, а не както при стационарните камери, ако има заснети две - снимката е невалидна. Казват, че ще се тества през февруари на АМ"Люлин". Да се готвят и по другите места. http://www.btv.bg/news/bulgaria/stor..._na_patya.html
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:snake написа:а по родните пътища тогава ще има около 500 камери.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Но оставам с впечатление, че на теб ти харесва сегашната ситуация. Харесва ли ти хората да карат свински, нагло, гадно, просташки по пътищата, демонстрирайки, че правилата не са за тях и да се трепят? Аз също не одобрявам прекаленото налагане на безсмислени правила в живота, затова и например не съм фен на ЕС, който за моя радост върви към разпад. Но на пътя е задължително да спазваме правила. Някакви прости, животоспасяващи правила.////Punto//// написа:На мен ми е интересно този борец за правда ТорнадоAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар