////Punto//// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен фиш
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Stefanaki написа:ФЕРАРИСТ написа:nikolovvd написа:Преди години ми разказваха случки в Сърбия, как полицаите стоели в двата края на отсечка на магистралата и засичали времето, за което автомобилите минавали през нея. Същото се е случвало на отсечката край село Скравена Ботевгрдско.Догодина от Февруари започва същото и в България, но в по съвременен вариант - с камери без радари.
Коментар
-
Tornado написа:////Punto//// написа:На мен ми е интересно този борец за правда Торнадо, който не веднъж е плюл работата на милиционери, лекари и други държавни органи, които не са облечени в камуфлаж, как хитрее на дребно Нали ти беше ЗА спазването на закона. Защо няма да ходиш да си получиш фиша от пощата? Ще чакаш някой ушат да ти го донесе на крак ли? И после ще викаш "защо ги няма като ги викна и идват след 1 час" Ами защото освен теб, има още 1-2 милиона тариката, които ще чакат милицията да се занимава с пощенска дейност Хвала на борците за правдаНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Kaква война по пътищата , какви 5 лева...Медийна пропаганда и начин да оиправдаят по-високите глоби и рестрикции, както и начин да наслагат устройства , с които да ни събират повече и повече пари...От лекарска грешка умират много повече хора отколкото на пътя, на всичкото отгоре държавата там допълнително орязва парите, но нали няма от кой да се събират глоби и рушвети...ex-Punto 1.9JTD
Коментар
-
А за какво са ти го писали този фиш 300 лв? Вижда ми се доста голяма сума, фишовете не бяха ли до 50 лв?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ся го видях в друг форум и не се сдържах да го пусна тука......Тодор Николов написа:ТРЕТИ ЗАКОН НА НЮТОН - НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ СЪЩЕСТВУВА РАВНО ПО ГОЛЕМИНА И ОБРАТНО ПО ПОСОКА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!СЛЕДСТВИЕ ОТ ТРЕТИЯ ЗАКОН НА НЮТОН: - НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПЛАЩАНЕ ГЛОБИ, НАЛОЖЕНИ С НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ, КОИТО НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ОБЖАЛВАНЕ!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ivov написа:40 км./ч. отгоре, при 50 ограничение. глоба 300лв.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ivov написа:Имам и обикновенни фишове написани от служителите на реда, които не съм плащал. Този месец си платих данъка на колата...познай дали са излезнали?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Баси кефа е това - скубят те със всякакви и разнообразни данъци, едните местни, общински, другите държавни......ДДС, плащаш акциз за горива и разни други неща дето пак у държавата отива, плащаш винетка като реално не получаваш нищо срещу нея, тва много издържливо племе сме ей.....Сега надявам се че никой няма да започне да ми обяснява че данъка към общините и държавата са две различни неща, акциза е трето, четвърто и пето са били разните други взимания по разни други пътеки.......много важно как се наричат, важното е че човек плаща толкова много данъци под различна форма на тая държава, че чак може свят да му се завие ако знае колко е крайната сума.....а някак си нещата не стават по добре.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баси кефа е това - скубят те със всякакви и разнообразни данъци, едните местни, общински, другите държавни......ДДС, плащаш акциз за горива и разни други неща дето пак у държавата отива, плащаш винетка като реално не получаваш нищо срещу нея, тва много издържливо племе сме ей.....Сега надявам се че никой няма да започне да ми обяснява че данъка към общините и държавата са две различни неща, акциза е трето, четвърто и пето са били разните други взимания по разни други пътеки.......много важно как се наричат, важното е че човек плаща толкова много данъци под различна форма на тая държава, че чак може свят да му се завие ако знае колко е крайната сума.....а някак си нещата не стават по добре.......Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Dilyan-Z написа:А при ограничение 60 извън града профучавам със 124.Колко е глобата,че скоро трябва да плащам(Питам тук,щото никой не знае колко е акта,освен куките.Аз съм извън страната)ex-Punto 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар