Преди малко, Кики ми беше на гости, и имах удоволствието да покарам този див звяр. ЗнАчи, това чудо си мрази гумите. Колата е страхотна на вървене и много красива.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дядо Мраз почука на гаража!
Collapse
X
-
dobrujanetza написа:kosta написа:Преди малко, Кики ми беше на гости, и имах удоволствието да покарам този див звяр. ЗнАчи, това чуди си мрази гумите. Колата е страхотна на вървене и много красива.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:dobrujanetza написа:kosta написа:Преди малко, Кики ми беше на гости, и имах удоволствието да покарам този див звяр. ЗнАчи, това чуди си мрази гумите. Колата е страхотна на вървене и много красива.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
За пълно-пълно говоря Заредих 14,74л. за 304км., в които имам две (нещо като извънградско) ходения до Банкя, но то реално е около 50км. и едва ли ще окаже много силно влияние, освен това извънградско пак си подавам тяга Иначе компютъра показваше 4,6л/100км (Коста го видя), но реално ги сметнах 4,85л/100км със зареждане до горе
Коментар
-
Kuku написа:За пълно-пълно говоря Заредих 14,74л. за 304км., в които имам две (нещо като извънградско) ходения до Банкя, но то реално е около 50км. и едва ли ще окаже много силно влияние, освен това извънградско пак си подавам тяга Иначе компютъра показваше 4,6л/100км (Коста го видя), но реално ги сметнах 4,85л/100км със зареждане до гореFIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
emzo написа:Невъзможно е.Засечи пълно-пълно до гърловината.НЕВЪЗМОЖНО Е ! Дори за 1.3 мджет.Осен ако не караш на 6та с 1100рпмLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Е, и аз не го вярвам тоя разход Кики...Нещо са ти нереални сметките - това си е възможен разход за нормално ( без напъване ) извънградско каране - с един човек и без багаж.Но все пак Емо, да не забравяме че на 147 купето е доста по-леко от на Стило и 156 - та от там да има половинка, до кило надолу.А и зависи какво се разбира под ’попръжвал добре’ Ако е наистина добре разхода ще е поне 8-9/100 Моята убавица на 31.12 докато пътувах за Цигов чарк как ми изкара акъла само - преди Пазарджик някакъв камък настъпах с предна лява гума в кишата и изчатка на 1-2 места по пода. Спрях на един Лукоил на влизане за фас пауза и като тръгвам - от половин резервоара нафта ми показва - под 1/4...Спрях, гледах за течове - няма такова нещо...След 15-20 минути стрелката за горивото се присети и си оправи показанията... Ама това беше достатъчно време да си задам въпроса - ами ако...? Иначе ми даде около 6+/100 разход на отиване в снега и драпането, с 3 човека и багаж, а на връщане в сухото и основно спускане - малко над 5/100 но съм карал много спокойно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Е, и аз не го вярвам тоя разход Кики...Нещо са ти нереални сметките - това си е възможен разход за нормално ( без напъване ) извънградско каране - с един човек и без багаж.Но все пак Емо, да не забравяме че на 147 купето е доста по-леко от на Стило и 156 - та от там да има половинка, до кило надолу.А и зависи какво се разбира под ’попръжвал добре’ Ако е наистина добре разхода ще е поне 8-9/100Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар