Ееее тамън се прибирам, изтървал съм я :D Ееееех кво беше ... преди се разминавахме с фиати, сега ще се разминаваме с алфи ... Кики ... както е тръгнало, на тризъбци тряя да се качваме :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дядо Мраз почука на гаража!
Collapse
X
-
Ееее, Кики, щом е 157, значи аз съм с по малко коне...Вала дава поне 15 магарета, освен това помага чипа да даде повече...Пу...Таман се радавх че теорията ми е вярна.Ама един съсед возих преди време - като слезе каза - Е тва не са 115 коня, със сигурност... Щот неговата е 118 ама няма нищо общо... няква си бензинка..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ми аз до колкото разбрах тия 157к.с. са на главините, а 174к.с. ми казаха, че са на вала и да ти кажа (без да разбирам абсолютно нищо от тези неща) намирам логика, че ако двигателя произвежда 174к.с., като приспаднем 17к.с. (10%) загуби, става точно 157к.с. на главините Не знам.... само знам, че кине вратО и на трета си събува гумите, а колонката ми иска 10лв. за 100км. каране :D
Коментар
-
Kuku написа:само знам, че кине вратО и на трета си събува гумите, а колонката ми иска 10лв. за 100км. каране :DYavor написа:Щот неговата е 118 ама няма нищо общо... няква си бензинка..Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Kuku написа:Благодаря, колегиФЕРАРИСТ написа:Kuku написа:само знам, че кине вратО и на трета си събува гумите, а колонката ми иска 10лв. за 100км. каране :DYavor написа:Щот неговата е 118 ама няма нищо общо... няква си бензинка..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Честито и от мен! Много лачена а жокерите и екстрите са повече от подобаващи Много безаварийни ти пожелавам! Тъкмо сега ще разбереш що е то Нм и дизел :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар