Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дядо Мраз почука на гаража!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уникална е! Честито колега и мнооого безаварийни!!!
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Благодаря Явка, разхода при мен не е много по-различен от показанията на компютъра.С 46л. изминах 1080км., като средната скорост беше 96 или 98 км/ч.Маршрута беше София-Варна-Бургас-София, като имаш предвид, че първия разход който споменах от 3,6л/100км компютъра го показваше от София през Варна до Бургас После я посръчквах на прибиране към София и разхода се повиши с половин литър.Склонен съм да вярвам на компютъра и ако им отклонение (а то със сигурност има) е не по-вече от 10%, т.е. максимум половин литър, което смятам за пренебрежимо малко

Коментар

Честити Кики! Много да те радва И аз искам такъв подарък под елхата :D След толкова лутане между различни модели се реши за 147 или просто тази бройка намери читава . Личи си по описанието , че някой сектант много се е грижил за колата . Ще са интересни впечатленията сравнени с Грандето , че и аз съм в една такава дилема - 156/147/ГТ или Гранде над 90кс. Имам лични впечатления само от много 156-ци и едно ГТ само . Но от авто пазара в момента в БГ съм много разочарован...Хайде още веднъж честито и много километри да врътнеш!
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Реално търсех по-голяма кола от Грандето, направо си търсех ’166’ или ’156 Спортвагон’, ’Либра’ комби, дори заглеждах ’Тезис’ и ’159’.В някои от вариантите мислех да си купя мощна бензинова кола, за да сложа газов инжекцион, НО тази 147 ми дойде като гръм от ясно небе.Беше на познат, които по злощастно стечение на обстоятелствата трябваше да се раздели с машината.С две думи - чист късмет, че бях наблизо То, всъщност, дали е късмет тепърва ще си проличи де, но като цяло мисля офертата да е повече от добра, за срамно ниската цена, която платих!Без да си кривя душата, в Грандето се чувствам... как да кажа... в по-нова кола, в по-запазена, в по-модерна.... НО до там!’147’ върви много повече, харчи наполовина, материалите са по-качествени (но все пак с 4 години по-стари и на два-три пъти повече километри), поведението е различно, спирането е различно (въпреки прекрасните спирачки на Грандето), просто усещането е друго!Ако си решил да купуваш 147/156/ГТ е излишно да ги сравняваш с ’Гранде Пунто’ - със сигурност Алфата ще ти хареса повече, особено (както сам отбеляза) с оглед на колите по пазара в момента.

Коментар

Честито и от мен и много безаварийни километри
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Дядо Мраз почука на гаража!

Кики , честито !!!
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Браво, Кики,Хайде още един занафтален фен Добре дошъл в сектата.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Честито и много безаварийни километри с алфата!
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честито батко, много стегната мяза ... дано така и да остане :P Кажи кога ще се появиш да я видиме ... и може да ги тестваме с мойта :D Какво направи с грандето ?
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Честито,със здраве да си я караш и много безаварийни!
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Честито и от мен.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Много благодаря!
                          Ichkin написа:
                          Честито батко, много стегната мяза ... дано така и да остане :P Кажи кога ще се появиш да я видиме ... и може да ги тестваме с мойта :D Какво направи с грандето ?
                          В момента е паркирана на ъгъла пред бариерата на бизнес центъра, та ако имаш път към вас преди 15-16ч. можеш да я разгледаш Грандьо си почива - понякога се налага да ползваме две коли с майка ми и той е резервния вариант

Коментар

Заветната графика от ДИНО в ПроСпийд 157к.с. на главините....

Коментар

Честита да ти е новата придобивка Кики, милиони безаварийни КМ с нея и много хубави моменти зад волана на този Турбо Дизелов Звяр!!! .
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Със здраве и безаварийно да си я караш
                                SKODA 105L '78
                                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                                FIAT 126p '89
                                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                                X