Уникална е! Честито колега и мнооого безаварийни!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дядо Мраз почука на гаража!
Collapse
X
-
Благодаря Явка, разхода при мен не е много по-различен от показанията на компютъра.С 46л. изминах 1080км., като средната скорост беше 96 или 98 км/ч.Маршрута беше София-Варна-Бургас-София, като имаш предвид, че първия разход който споменах от 3,6л/100км компютъра го показваше от София през Варна до Бургас После я посръчквах на прибиране към София и разхода се повиши с половин литър.Склонен съм да вярвам на компютъра и ако им отклонение (а то със сигурност има) е не по-вече от 10%, т.е. максимум половин литър, което смятам за пренебрежимо малко
Коментар
-
Честити Кики! Много да те радва И аз искам такъв подарък под елхата :D След толкова лутане между различни модели се реши за 147 или просто тази бройка намери читава . Личи си по описанието , че някой сектант много се е грижил за колата . Ще са интересни впечатленията сравнени с Грандето , че и аз съм в една такава дилема - 156/147/ГТ или Гранде над 90кс. Имам лични впечатления само от много 156-ци и едно ГТ само . Но от авто пазара в момента в БГ съм много разочарован...Хайде още веднъж честито и много километри да врътнеш!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Реално търсех по-голяма кола от Грандето, направо си търсех ’166’ или ’156 Спортвагон’, ’Либра’ комби, дори заглеждах ’Тезис’ и ’159’.В някои от вариантите мислех да си купя мощна бензинова кола, за да сложа газов инжекцион, НО тази 147 ми дойде като гръм от ясно небе.Беше на познат, които по злощастно стечение на обстоятелствата трябваше да се раздели с машината.С две думи - чист късмет, че бях наблизо То, всъщност, дали е късмет тепърва ще си проличи де, но като цяло мисля офертата да е повече от добра, за срамно ниската цена, която платих!Без да си кривя душата, в Грандето се чувствам... как да кажа... в по-нова кола, в по-запазена, в по-модерна.... НО до там!’147’ върви много повече, харчи наполовина, материалите са по-качествени (но все пак с 4 години по-стари и на два-три пъти повече километри), поведението е различно, спирането е различно (въпреки прекрасните спирачки на Грандето), просто усещането е друго!Ако си решил да купуваш 147/156/ГТ е излишно да ги сравняваш с ’Гранде Пунто’ - със сигурност Алфата ще ти хареса повече, особено (както сам отбеляза) с оглед на колите по пазара в момента.
Коментар
-
Много благодаря!Ichkin написа:Честито батко, много стегната мяза ... дано така и да остане :P Кажи кога ще се появиш да я видиме ... и може да ги тестваме с мойта :D Какво направи с грандето ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар