Здравейте ! Има ли начин да разбера по законен път на кого е GSM номер с който според разпечатката от Глобул съм комуникирал ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GSM номер - на кого е ?
Collapse
X
-
iliyan написа:Виждаш на кой оператор е номера и тръгваш по магазините им и питаш.Обикновено казват ’’нямаме право да даваме информация’’,но ако няма хора в магазина,я дават-име, адрес и ...Няколко пъти съм питал и са ми казвали.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А от часа на разговора /по разпечатка/ не можеш ли да предположиш дали твой близък не е звъннал на някого, докато телефонът, евентуално, не е бил у теб?Защо не позвъниш на този номер и да чуеш кой отговаря? Извинения за грешка колкото искаш.Ред. Тъй като с Immortal сме писали едновременно да разкрия, че номерата и имената на всички от темата, в която сме ги написали за взаимопомощ, излизат с Гугъл.
Коментар
-
Няма го в гугъл, номера е избиран от телефона на сина ми ( 18 годишен) който твърди че не му е познат. При опит да се свържа със съответния номер от телефона на сина ми, оня ми затваря. Преди години изгубихме телефон със СИМ карта в него и после ни дадоха нова СИМ, но със същия номер. До скоро нямаше грижи, обаче се съмнявам да не би да има чалъм да са я хакнали и да я използват с този номер, който ние плащаме. Не знам възможно ли е, но с тези карти не съм запознат. Само знам че преди време бяха нашумели случаи с клонирани СИМ карти.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Отиваш в офис на М-тел,на касата диктуваш номера ,все едно,че ще плащаш сметката.След като чуе и набере номера ,служителката обикновенно ти казва две имена на титуляра на номера.Чуваш ги и се извиняваш,че сигурно е станала грешка и си тръгваш от офиса.Ако казаните имена не ти говорят нищо пак има вариант да разбереш кой стои насреща. :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Re: GSM
kluchar написа:Това може да стане ако ти е приятелка иначе казваш им номера и те те питат на кой се води и ти казваш на кой е иначе не те обслужватНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Пробвай да звъннеш, като си скриеш номера, звънни от друг телефон или гсм. Провери дали в паметта на телефона го има този номер, ако сина ти не звъни много. Аз също залагам, че сина ти е звънял, може после да е позабравил.... или го е дал на някой друг да звънне и е забравил. Или може просто да те разиграва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:бяха нашумели случаи с клонирани СИМ карти.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар