nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GSM номер - на кого е ?
Collapse
X
-
-
nnikin_n написа:Отиваш в офис на М-тел,на касата диктуваш номера ,все едно,че ще плащаш сметката.След като чуе и набере номера ,служителката обикновенно ти казва две имена на титуляра на номера.Чуваш ги и се извиняваш,че сигурно е станала грешка и си тръгваш от офиса.Ако казаните имена не ти говорят нищо пак има вариант да разбереш кой стои насреща. :DAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Immortal написа:nikolovvd написа:Dido_Lyubenov написа:бяха нашумели случаи с клонирани СИМ карти.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Няма го в гугъл, номера е избиран от телефона на сина ми ( 18 годишен) който твърди че не му е познат. При опит да се свържа със съответния номер от телефона на сина ми, оня ми затваря. Преди години изгубихме телефон със СИМ карта в него и после ни дадоха нова СИМ, но със същия номер. До скоро нямаше грижи, обаче се съмнявам да не би да има чалъм да са я хакнали и да я използват с този номер, който ние плащаме. Не знам възможно ли е, но с тези карти не съм запознат. Само знам че преди време бяха нашумели случаи с клонирани СИМ карти.Immortal написа:IMEI е номера на телефона, не на картата.Не знам дали си прав, само ще кажа каквото съм видял.Колегата Радо (www_) от Ланча форума има 2 СИМ карти с един и същ номер. Едната му е на апарата, другата е в телефона в колата. Двете звънят едновременно. Двете карти са едновременно активни. Естествено, при него си е законна услуга на МТЕЛ, за което плаща допълнително 5 лв към абонамента си. Но го казвам, щото все пак явно е възможно и двете да са едновременно активни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: GSM
kluchar написа:Това може да стане ако ти е приятелка иначе казваш им номера и те те питат на кой се води и ти казваш на кой е иначе не те обслужватhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар