nelegalniq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно регистрацията на газова уредба.
Collapse
X
-
-
Ами то точно нотариуса ни пита безсрочно или за определен период, и ние и казахме безсрочно(но ще трябва да се провери как стой въпроса с валидността). А прехвърлянето по на татък може и да го направя, просто сега за няколко месеца ще карам така. Тя самата нотариуска каза какви права ми дава това пълномощно и едно от тях беше за обезщетение от гражданската , НО дано не ми се налага да проверявам това и твърдение .
Коментар
-
И такааа, колеги здравейте. Извадих си старата тема от прахта че няма смисъл да питам в нова. Въпроса ми е отново същия относно регистрация на газова монтирана на кола. Та как стои въпроса в момента с този новия шантавия закон. Че намерих една количка с газ, ама няма паспорт и не е регистрирана, та се чудя да я взема ли, тази газ ме плаши. Сега като няма кой да издава паспорт, как стоят нещата. Или да рискувам и да карам с нерегистрирана газова .
Коментар
-
Humppa
-
nelegalniq написа:И такааа, колеги здравейте. Извадих си старата тема от прахта че няма смисъл да питам в нова. Въпроса ми е отново същия относно регистрация на газова монтирана на кола. Та как стои въпроса в момента с този новия шантавия закон. Че намерих една количка с газ, ама няма паспорт и не е регистрирана, та се чудя да я взема ли, тази газ ме плаши. Сега като няма кой да издава паспорт, как стоят нещата. Или да рискувам и да карам с нерегистрирана газова .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa написа:Абе колега, какво ги правиш тези коли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Коментар
-
nelegalniq написа:Humppa написа:Абе колега, какво ги правиш тези коли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да използвам темата на колегата: Аз сложих газ преди 2 седмици и от сервиза където я монтират ми казаха да отида да мина преглед. Отивам на пункта за прегледи и момчетата казаха, че няма смисъл да минавам за сега докато не ми дойде време за преглед на колата(т.е.септември). И казаха да се ослушвам за новите промени в закона. Незнам колко са прави , но за сега мисля така да карам. Иначе от сервиза си ми дадоха паспорт на бутилката и паспорт на ГИ.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар