И това не е пречка - регват се със скрипт, че и рисуваните цифрички четът.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
е-mail от <500wantsyou_fiat@niumidia.it>
Collapse
X
-
И преди да линчувате Митко я се сетете колко от вас са ходили на www.fiat500.com или подобно мястогледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес?
Коментар
-
AlBundy написа:Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе :D :D :D Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.org и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информацияРоботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.
Коментар
-
Не коментирам рекламата на новото ФИАТ 500 и играта която са заформили от ФИАТ, както пише в пиисмото което е цтиирал колегат, но според мен проблема не е във форума, аз лиично иимам няколко мейла в АБВ, а във форума а мии е даден служебния и в никои от тях нямам такова писмо. От което следва че ако е получен достъп до базата от форума следва до всички да има такиива писма, а това не е така. /Пиисмата ми на работа миинават през да фаеруола и всеки праща репорт при заловено нередно писмо, а и такова нямам. следователно 98% съм убеден че проблема е личен за всеки, кой къде е ходиил в нета икъде се е региистриирал.ПоздравиИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Kuku написа:Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майлPunto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар