Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

е-mail от <500wantsyou_fiat@niumidia.it>

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И това не е пречка - регват се със скрипт, че и рисуваните цифрички четът.
    no pain no pain

Коментар

И аз съм в АБВ, но нямам поща, което малко ме разочарова, щом е от клуб 500 Доколкото разбирам, това е обява за конкурс за дизайн на новия 500, като творбите се изпращат до 15.09...
      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

И преди да линчувате Митко я се сетете колко от вас са ходили на www.fiat500.com или подобно място
        Аз може и да съм ходил но точно този адрес не съм писал никъде. Обикновено на такива места пиша друг.
        гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес?
        Забранил съм показването на адреса ми. Така че ако се вижда някъде това е бъг. А бъговете трябва да се оправят ...

Коментар

Аз нямам такова писмо.Може би,не е форума мястото от където за взети адресите на тези,които са получили това писмо

Коментар

AlBundy написа:
            Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе :D :D :D Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.org и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информацияРоботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.
            с хакване имах предвид получаване на администраторски достъп... и това ме провокира като се прибера в Бургас веднага да опитам да хакна форума ... Ако получа администраторски достъп - надявам се да не ми изтриете акаунта както направи доставчикът ми ... ще Ви кажа ако успея ...

Коментар

Hahaha mи да беше си спрял компа в Бургас бе чадо
              no pain no pain

Коментар

Ми аз пък не съм получил на нито един от майлите
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Не коментирам рекламата на новото ФИАТ 500 и играта която са заформили от ФИАТ, както пише в пиисмото което е цтиирал колегат, но според мен проблема не е във форума, аз лиично иимам няколко мейла в АБВ, а във форума а мии е даден служебния и в никои от тях нямам такова писмо. От което следва че ако е получен достъп до базата от форума следва до всички да има такиива писма, а това не е така. /Пиисмата ми на работа миинават през да фаеруола и всеки праща репорт при заловено нередно писмо, а и такова нямам. следователно 98% съм убеден че проблема е личен за всеки, кой къде е ходиил в нета икъде се е региистриирал.ПоздравиИвайло
                  Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Не знам, но аз със сигурност съм влизал в 500клуб и имам пощи в АБВ, Яхуу и Хотмейл, но никъде не съм получил въпросното писмо Това е само инфо за търсачите на силни усещания!
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Kuku написа:
                      Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майл
                      Явно от там са взели мейлите от регистрацията за Седичито. Проблема не е нито във форума, нито на кой домейн е пощата.Все пак накратко някой би ли обобщил какво пише в мейла. Долу горе го разбрах но все пак.
                      Punto SX 1.1 55

Коментар

Явно от там са взели мейлите от регистрацията за Седичито
                        Дори и да съм се регистрирал някъде този адрес на който получих писмото не съм го давал никъде.

Коментар

Току що го получих за втори път това писмо (на същия имейл)...
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

И аз ...

Коментар

Working...
                            X