Колеги получих следния мейл предполагам че и вие също. Нещо обаче италиянския не ми е силна страна - някой би ли превел. :D Fiat500 2° invio - 27 luglio 2006 500 wants you svela la giuria del concorso Designboom.Il grande laboratorio internazionale online in continua evoluzione ti aspetta sempre con tante iniziative: torna spesso a visitare il sito per non perderti tutte le novita’! NOVITA’Finalmente svelati i grandi nomi della giuria del Concorso internazionale Designboom:Giorgio Armani, stilista, presidente e amministratore unico del Gruppo Armani;Luca Cordero di Montezemolo, presidente Gruppo Fiat;Jasper Morrison, furniture designer e fondatore di Jasper Morrison Ltd.;Gabriele Salvatores, regista;Luca Trazzi, architetto designer, CEO di Designboom.Hai tempo solo fino al 15 settembre per mandare la tua proposta creativa. Ricordati che puoi partecipare scegliendo una delle tre categorie di design previste dal concorso: accessori, lifestyle e luoghi per la Nuova 500. Partecipa! FOCUS SU... 500 ciak youApprofitta delle vacanze per liberare la tua passione da videomaker.Divertiti a girare un video che racconti il tuo modo di vivere la 500. Partecipando al concorso 500 ciak you puoi vincere una delle 4 videocamere Samsung Ego-Camera Sport in palio!Il concorso termina il 22 ottobre, che aspetti? Inizia subito a girare. Facce da 500E’ stato pubblicato online il primo morphing animato scelto tra tutte le divertenti immagini della Gallery Facce da 500.Se la tua faccia non e’ ancora nella Gallery, invia subito il tuo scatto. E il prossimo morphing animato potrebbe essere il tuo, torna a controllare a inizio agosto!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
е-mail от <500wantsyou_fiat@niumidia.it>
Collapse
X
-
ilkor написа:Странно и аз получих такъв на моя адрес.Да не би Администратора на форума да си е позволил да предаде на трето лице персонални данни на потребителите на клуба?"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Опаааааа..... и аз съм получил. Възможно ли е да са се добрали до базата данни на форума или нещо подобно. Простете, ако въпроса ми е глупав...п.с. Мойта поща е в Yahoo.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mitko написа:Ако обаче беше скенер, щяхме да сме подобрили рекорда за най-много потребители он-лайн, както беше преди няколко месеца с 800-те он-лайн.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз имам поща със същото име и в ABV и в Yahoo. Там нямам такова писмо въпреки че тази в Yahoo я давам нвсякъде където искат адрес - в нея получавам по 200+ писма на ден ...Както и да е - отдолу в писмото има линк за отписване от базата данни. Вече го направих и ако не е някаква уловка за тестване на адреса би трябвало да не получавам повече писма ...
Коментар
-
toko написа:ilkor написа:Странно и аз получих такъв на моя адрес.Да не би Администратора на форума да си е позволил да предаде на трето лице персонални данни на потребителите на клуба?no pain no pain
Коментар
-
ако искате като се прибера в бургас ще пробвам да хакна форума (вече съм хаквал 2 пъти по 2 начина този на доставчика ми) и ако успея ще ви кажа от къде съм влязал за да махнете вратичката и да сложите метална с тройно заключване "Декаба" edit: ще се прибера най-рано в края на другата седмица ...
Коментар
-
Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе :D :D :D Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.org и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информацияРоботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.no pain no pain
Коментар
-
Най-интересното е че аз го получих на служебния ми мейл, който НЕ Е този от профила ми - на него не съм го получил. Служебния ми мейл май съм го писал веднъж-дваж в теми - което ме навежда на мисълта че все пак това е бот...EDIT: Проверих - писал съм го само веднъж този мейлAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар