pugsy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ изкуфя !!!
Collapse
X
-
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
На мен специално не ми пречат КАТ-аджийте. Даже се радвам като има повече по улиците. Колкото до колегата дето каза че правил ляв на Ботев и не му и махнали.. абе колега, София е 2 000 000 души. Половината да имат коли, от тях 1/3 да ги кара през седмицата, сметни за какво движение иде реч. Според теб възможно ли е всичките лумпенщини да се санкционират ? А и много лошо говори за теб, при положение че знаеш че ляв завой е забранен и го правиш за да провокираш полицаите. После като те спрат и пернат акт .. предполагам те ще са ти виновни.
Коментар
-
Mitko написа:tomazo написа:хаха ето още едно доказателство ,че на 17 годишните им е рано за любов шегувам се ! предложенията ми за ПРОКУРОР отпадат ,ама те следя с едно око
Коментар
-
Mitko написа:Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.
Коментар
-
Не знае какво е "тръба" ли?
Коментар
-
ilkor написа:Не знае какво е "тръба" ли?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
И като има повече ушеви какво?Само става по зле... с тия наще.. Вие ги изкарахте едва ли не божи крави...Днеска на околомръсното обикаляме автокъщи и куките се заложили,до нас караше отдясната страна един камион шкода мадара от старите с чакъл,1 мерцедес и 1 бмв на червено и ние спираме до камиона на светофара и куката видя,че не му свети задния стоп и сочи с палката,човека пита аз ли? И куката го изгледа злобно и му се развика "нее не ти баба ми..." Егати отношението....Докато са с такова отношение никога няма да ги респектирам и уважавамex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Човече ти как ще реагираш ако цял ден се занимаваш с такива дебили. Не че ги защитавам обаче и аз понякога се нервя на дебилността на хората. Застава пред тебе, сочи те с палката и ти вика отбий, ти му задаваш въпроса "АЗ ЛИ". Е НЕ !!! Пътника от задната седалка. Като те сочи отбиваш и толкоз. Ако няма за кво да се хване ще те пусне. Пък и като сте толкоз принципни не давайте подкупи. Тва че не свети малко нарушение ли е? Пред блока ми един път имаше авария и не светеше нито един уличен стълб. И едно дупенце с 1 стоп спрело до тротоара. Аз виждам че свети 1 стоп и завивам (есествено фаровете още не са го осветили за да ми блесне от котешките очи на стоповете) и не виждам че е кола докато не ми блесна бронята. Спрях на 1 метър от него. А си мислех че е скутерче.
Коментар
-
kiler_4o написа:divaka написа:kiler_4o написа:/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...pugsy написа:ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Mitko написа:Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
TAIF написа:kiler_4o написа:divaka написа:kiler_4o написа:/offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...pugsy написа:ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар