Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ изкуфя !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pugsy написа:
    ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"
    За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...[/quote] Чакай чакай kiler_40 :D ...ей ще умра от смях...не си разбрал правилно колегата Pugsy...ей за часове се изпосъдихте бе...дайте го малко по-кротко!П.П.- kiler_40, преди да пишеш чети внимателно...не виждаш ли, че "тръба" е в кавички, което има съвсем друго значение в случая.Ако не зацепваш пиши ЛС на Pugsy и се разберете.Ей мноо войнствен тоя народ бе...що не сме така и като наистина има нужда?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Опа, сори ... не видях кавичките ... схванах естествено Много сори pugsy ...

Коментар

хаха ето още едно доказателство ,че на 17 годишните им е рано за любов шегувам се ! предложенията ми за ПРОКУРОР отпадат ,ама те следя с едно око
        фиатче Браво 2.0

Коментар

На мен специално не ми пречат КАТ-аджийте. Даже се радвам като има повече по улиците. Колкото до колегата дето каза че правил ляв на Ботев и не му и махнали.. абе колега, София е 2 000 000 души. Половината да имат коли, от тях 1/3 да ги кара през седмицата, сметни за какво движение иде реч. Според теб възможно ли е всичките лумпенщини да се санкционират ? А и много лошо говори за теб, при положение че знаеш че ляв завой е забранен и го правиш за да провокираш полицаите. После като те спрат и пернат акт .. предполагам те ще са ти виновни.

Коментар

Mitko написа:
            tomazo написа:
            хаха ето още едно доказателство ,че на 17 годишните им е рано за любов шегувам се ! предложенията ми за ПРОКУРОР отпадат ,ама те следя с едно око
            Не знае какво е "тръба" ли?
            знам какво е ... просто не видях кавичките ... все пак някои хора които влизаме замалко не можем да четем внимателно и четем набързо (примерно в момента съм на работа и пробвам един компютър, който току-що сглобих и сега го проверявам как действа ... Чрез форума Ще си го попроверявам известно време ...

Коментар

Mitko написа:
              Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.
              Мда, кретенизма е пълен. Въобще българине действа на принципа "я не сакам аз да съм добре, а на вуте да му е зле". Въобще не мисли. Роботизирани кретени. Никой не мисли докато кара. Един прост пример. Застанете на пл. Народно Събрание отстрани до регулировчика и се загледайте посока Софийския Университет. Докато лявата лента е плътна колона от СУ до НС, дясната е празна и обикновенно има по 10-15 коли само И се оправдават че били за направо па другата лента била за десен завой. Ами загледайте се и по колко време свети зелено на светофара на СУ. Полицаите го имат впредвид и дърпат повече от НС. Ама на .. кретенията е тотална.

Коментар

Сетих се, че наскоро бях попаднал на справочник по тези термини http://www.coffeeright.net/neolog/si...4c6e2494984dcc

Коментар

ilkor написа:
                  Сетих се, че наскоро бях попаднал на справочник по тези термини http://www.coffeeright.net/neolog/si...4c6e2494984dcc
                  Аууу тоя сайт е страхотен...Аз си мислех, че знам жаргона
                  FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

И като има повече ушеви какво?Само става по зле... с тия наще.. Вие ги изкарахте едва ли не божи крави...Днеска на околомръсното обикаляме автокъщи и куките се заложили,до нас караше отдясната страна един камион шкода мадара от старите с чакъл,1 мерцедес и 1 бмв на червено и ние спираме до камиона на светофара и куката видя,че не му свети задния стоп и сочи с палката,човека пита аз ли? И куката го изгледа злобно и му се развика "нее не ти баба ми..." Егати отношението....Докато са с такова отношение никога няма да ги респектирам и уважавам
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

...

Коментар

Човече ти как ще реагираш ако цял ден се занимаваш с такива дебили. Не че ги защитавам обаче и аз понякога се нервя на дебилността на хората. Застава пред тебе, сочи те с палката и ти вика отбий, ти му задаваш въпроса "АЗ ЛИ". Е НЕ !!! Пътника от задната седалка. Като те сочи отбиваш и толкоз. Ако няма за кво да се хване ще те пусне. Пък и като сте толкоз принципни не давайте подкупи. Тва че не свети малко нарушение ли е? Пред блока ми един път имаше авария и не светеше нито един уличен стълб. И едно дупенце с 1 стоп спрело до тротоара. Аз виждам че свети 1 стоп и завивам (есествено фаровете още не са го осветили за да ми блесне от котешките очи на стоповете) и не виждам че е кола докато не ми блесна бронята. Спрях на 1 метър от него. А си мислех че е скутерче.

Коментар

kiler_4o написа:
                          divaka написа:
                          kiler_4o написа:
                          /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...
                          Ти сериозно ли ????
                          да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ...
                          pugsy написа:
                          За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...
                          Абе покрай КАТ и вие полудяхте това да не ви е SLADUR.COM :D всъщност ето ти една добра идея за запознанство после да няма само щото не е никак приятно
                          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Mitko написа:
                            Някой замислял ли се е колко по-лесно ще е движението в София ако всеки караше по правилата и нямаше тоя мерак да бъде пръв и да изпревари всички. Задръстванията стават от претрупването на коли по кръстовищата заради неправилно престрояване.
                            Просто си нямаш представа колко си прав.
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

TAIF написа:
                              kiler_4o написа:
                              divaka написа:
                              kiler_4o написа:
                              /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...
                              Ти сериозно ли ????
                              да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ...
                              pugsy написа:
                              За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...
                              Абе покрай КАТ и вие полудяхте това да не ви е SLADUR.COM :D всъщност ето ти една добра идея за запознанство после да няма само щото не е никак приятно
                              не си мисли, че не съм пробвал ...

Коментар

все си мисля че темата беше друга ...ИМЕННО! kiro_of_the_day

Коментар

Working...
                                X