Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ изкуфя !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КАТ изкуфя !!!

Нещо им става на тия. Преди влизането в ЕС явно са на 7000 оборота. Днеска на кръстовището на СУ даже чешаха пешеходците които пресичаха между СУ и Орлов Мост. Да не говорим колко КАТ-аджий виждам всеки ден по София.От една страна е на добре, ама от друга .. малко ще ни се види нагорно.

Както призовах вече - за всеки нацелен пешеходец - 7 дена на Златните Контрол трябва. Браво!
    no pain no pain

Коментар

Нанагорно на опасните за движението... само така!!!
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Дамм...има обща офанзива.Доста сериозна при това, защото половината ми познати и приятели са с акт вече.Даже някои си имат и по два за има няма 2-3 дена ...
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

...

Коментар

то люлин си е уайлд уайлд уест :D иначе някой ако може да помогне в кат, да се обажда дискретно!
            "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Дам, в люлин е анархия. Ама до колкото чух, тия акциите дето ги правеха нощно време по заведенията в центъра, щели да правят подобни ударни в определени квартали, за да се завиши контрола на пътното движение. Иначе е обяснимо защо в люлин няма КАТ-аджи. Е го къде е дървеница, е го къде е люлин, с тия 50 литра месечно колко пъти ще дойдат до люлин да седят на радар примерно

Коментар

А защо тогава до Константин Величков направихме забранен ляв завой без мигач и те дори не махнаха за забележка ? Вярно и аз виждам много катаджии, не е като в Бургас ... Но като Ви гледам софиянци как карате и направо ми прилошава ... Ако карате така в Бургас ще се самоубиете ... А ако някой бургазлия дойде да кара тук - ще го убиете ...П.С. Като се замисля не ни спряха, защото май нашата фирма им поддържаме компютрите ... /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...

Коментар

за прокурор си май !
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Мдам.. дано го спипат
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

kiler_4o написа:
                      /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...
                      Ти сериозно ли ????
                      FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Айде стига мрънкали. То, че няма угодия на българина - няма, ама това вече подминава всички граници. Ние все си мислим, че правилата са за другите. Държавата ни била скапана, пък в Европата колко хубаво било. Но само да се опита някой да въведе малко ред и се почва един рев...Какво ти пречат КАТ-аджиЙте, ако си караш нормално и изрядно?
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

tomazo написа:
                          за прокурор си май !
                          Ей осъдихте го човека Не веднъж момчето е споменавало че все още няма книжка и е ученик. Предполагам че е на около 17. Какво лошо има да:
                          kiler_4o написа:
                          /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... ...
                          Punto SX 1.1 55

Коментар

ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"

Коментар

divaka написа:
                              kiler_4o написа:
                              /offtopic: Няма ли кой да ме запознае с някое готино 14-16 годишно момиче от софия ? Писна ми да не познавам никой .. а доста дълго ще остана тук ... Ако можете да ме уредите съм съгласен да се запозная не само с някое момиче, но нямам нищо против да се запозная и с някое момче ... все пак не само приятелки му трябват на човек, но и приятели ... Благодаря предварително ...
                              Ти сериозно ли ????
                              да, сериозно ... на стаж съм в една фирма и не познавам никой ...
                              pugsy написа:
                              ми ше те запознаем с някоя и друга "тръба"
                              За мен ли става въпрос ? Ако е така - погледни ми профила и виж колко годишен съм аз ... и ако е за мен - запознай ме с тръба а аз ще те запозная със закона за тормоз върху непълнолетни ...

Коментар

Working...
                              X