seninkn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обещетение от Лев Инс
Collapse
X
-
Punto_Manqk написа:ivel написа:при тази ситуация ти печелиш.ще ти покрият щетитеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Баща му няма да покрива щети! Това е застраховка, не капаро. Като не блъскаш никой, връщат ли ти застраховката ? Стига сте плашили човека. Застрахователя си търси парите, само ако водача виновен за ПТП-то е с установеновено съдържание на алкохол в кръвата над разрешеното по закон.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Баща му няма да покрива щети! Това е застраховка, не капаро. Като не блъскаш никой, връщат ли ти застраховката ? Стига сте плашили човека. Застрахователя си търси парите, само ако водача виновен за ПТП-то е с установеновено съдържание на алкохол в кръвата над разрешеното по закон.Steliyan's Life!
Коментар
-
И коя част от фразата гражданска отговорност не разбра?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:И коя част от фразата гражданска отговорност не разбра?Steliyan's Life!
Коментар
-
Не е така.Само с най-елементарно съдебно дело никой няма да оправдае застрахователната компания ако те съди за това, че си използвал застраховката ГО.Това е и цялата идея на ГО като цяло.И ГО се изплаща от премията, която си платил при сключването й, а 10-те лева няма нищо общо с обезщетението в този вид.Аз лично съм ползвал ГО от друго лице, което ми е навредило и въобще не съм чакал абсолютно нищо.Има документи, които се изискват да представиш, аз представих абсолютно всички документи и в рамките на 15-дни от събитието (както беше по договор на застрахования) парите бяха при мен.А никоя застрахователна компания няма да съди застрахованото лице, защото идеята е такава. Ако сгафиш и нанесеш щети на някой си, то застрахователната компания да плати.Със същото основание аз ако сключа ГО и в рамките на 1 година нямам щети, то в края на годината ще съдя застрахователната компания за това, че тя нищо не е платила за евентуално събитие за 20 хиляди лева и сега искам тези пари да ми ги даде на мен.Вероятността аз да спечеля делото е също толкова голяма, колкото тя да ме съди ако аз съм виновен и тя трябва да покрива щети.Тук не говорим ако застрахователното събитие е настъпило в абсолютно твоя вина и си бил по употребата на алкохол, и всякакви други носещи вина обстоятелства, извън нормалните такива придружени от управлението на автомобила. Тогава ще си те съди като стой та гледай и ще си е в правото.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз само не разбрах, след като твоята кола е пострадала в паркирано състояние и колата на баща ти няма щети, защо изобщо си го намесвал човека .....Отиваш си при застрахователната компания обявяваш си щета на паркинг, попълваш 1 протокол при тях кога как е станало има ли друи лица, за които знаеш, че са виновни. Щом ти е роднина изобщо не е трябвало да го намесваш. След 2 седмици щяха да си ти платят парите и нямаше да има виновни. Щети на паркинг реално стават всеки ден. Служебната ми кола няколко щети минаха за паркинг дори когато аз или някои от колегите я "чукнат" в някой стълб докато паркират или обръщат.
Коментар
-
Insane написа:Аз само не разбрах, след като твоята кола е пострадала в паркирано състояние и колата на баща ти няма щети, защо изобщо си го намесвал човека .....Отиваш си при застрахователната компания обявяваш си щета на паркинг, попълваш 1 протокол при тях кога как е станало има ли друи лица, за които знаеш, че са виновни. Щом ти е роднина изобщо не е трябвало да го намесваш. След 2 седмици щяха да си ти платят парите и нямаше да има виновни. Щети на паркинг реално стават всеки ден. Служебната ми кола няколко щети минаха за паркинг дори когато аз или някои от колегите я "чукнат" в някой стълб докато паркират или обръщат.
Коментар
-
Insane написа:Аз само не разбрах, след като твоята кола е пострадала в паркирано състояние и колата на баща ти няма щети, защо изобщо си го намесвал човека .....Отиваш си при застрахователната компания обявяваш си щета на паркинг, попълваш 1 протокол при тях кога как е станало има ли друи лица, за които знаеш, че са виновни. Щом ти е роднина изобщо не е трябвало да го намесваш. След 2 седмици щяха да си ти платят парите и нямаше да има виновни. Щети на паркинг реално стават всеки ден. Служебната ми кола няколко щети минаха за паркинг дори когато аз или някои от колегите я "чукнат" в някой стълб докато паркират или обръщат.
Коментар
-
jenshen73 написа:vesko написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
jenshen73 написа:vesko написа:И коя част от фразата гражданска отговорност не разбра?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар