Колеги преди коледа баща ми ми направи супер подарак смаза ми предницата на пунтарата .Номера е че докато е паркирал е дал газ вместо спирачки и направо в капака щетите изкривен капак,чупен фар и пукната броня а на ситоена няма драскотина бати коравата машина Та въпроса ми е ще има ли проблем пред застрахователя това че сме роднини в смисал едва ли не далавери си правим разбираш ли Утре ще ходим да се разправяме и ще се радвам да споделите мнение по въпроса Благодаря предварително и весели празници
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обещетение от Лев Инс
Collapse
X
-
Ако на Ситроена му няма нищо и човека е свестен,има едни протоколи за ПТП,които ги дават като сключиш застраховка попълвате тоя протокол и пишете както е казал колегата по-горе,че Ситроена е виновен и неговата застраховка покрива твоите щети и няма да се пише акт на никой.Ако имаш каско вече то ще ти поеме разходите.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivel написа:ако има каско ще ти покрият щетите,но ако разчиташ на задължителната застраховка-просто забрави.тя би покрила щетите на ситроена,ако разбира се има такива
Коментар
-
Punto_Manqk написа:ivel написа:при тази ситуация ти печелиш.ще ти покрият щетитеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Еееее,попълвате двустранния протокол и ще е по-хубаво ако има някакви щети и по Ситроена били те и малки,понеже след като се попълни протокола се обаждаш в полицията и ти казват къде да отидеш и там ти дават някакъв номер,след това при застрахователя на Ситроена от там идват и правят снимки и на двете коли и вече не знам процедурата каква е дали ще ходиш в някой сервиз да видят щетите на Фиата или застрахователя ги пише и след това до 15 работни дни са ДЛЪЖНИ да ти изплатят парите.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
бях в Лев инс да взема протоколи щото ни аз нито бащата имаше попълних ги,минах през полицията за заверка на протоколите после обратно в Лев инс за снимки и описание на щетата,и още куп декларации. Като щети ми писаха фар и броня да видим колко ще изплатят.П.П Сега проблема ми е че не се затвара предния капак пружината е изкривена от удара и сега всяка вечер акумулатора под мишницата и у дома за да не си го хареса някои
Коментар
-
Не може ли да се изкриви малко с чука колкото да се затвори капака,той така или иначе може би ще се сменя не знам дали е изкривен и той,но ако е изкривен предполагам знаеш,че капак трудно се прави.На мен миналата зима за броня и калник,който беше съвсем леко сгънат ми изплатиха 300лв.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
seninkn написа:а да питам при доказана вина, захтрахователя не си ли изисква парите от виновният щофьор по съдебен път!?!че тогава става една, сина ще бъде обезщетен от застраховката на баща си и после застрахователя на баща му ще си търси парите от него, къде е смисъла?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар