Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Фиат браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнение за Фиат браво

    Колеги дайте мнение за браво?
    Фиат Пунто 96'' 1.7ТД

    #2
    Добро

    Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
    Добло 02' 1.9 D- ех
    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

    Коментар


      #3
      Оха започва се едно ново обяснение Първо здравей и добре дошъл във Фиат форум България.Като мнение за Браво не добро,а много добро.Когато си взех моето бях скептичен към марката,но само който не е карал Фиат той говори против него.Както всяка кола втора ръка си има своите кусури и проблеми.Казват чупели се много,ами ако попаднеш на кола,която собственика преди теб и е съдрал задника няма как да не се чупи.Няма лоша кола има лош стопанин.Казват,че им била слаба ходовата част,е аз моя го карам от година и половина всеки божи ден и не съм сменял нищо и не знам колко преди да я купя са ремонтирали ходова част.Като цяло за година и половина и 25000 километра съм сменял само задължителните консумативи и един спирачен маркуч.Забравих да спомена,моето Браво е 1.6 90коня.Дано да съм бил полезен.Поздрави!
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

      Коментар


        #4
        Взимай,смело и безотговорно.Няма да съжаляваш!!! Само да не е 1.4 12v,казват че би ли несполучливи,но пак е до късмет. Като цяло,не много добро,а отлично,ако съдя по Бравата.И сподели кой мотор те вълнува,ще получиш конкретна информация.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

        Коментар


          #5
          Човека може да пита за новото Браво
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

          Коментар


            #6
            dikanio написа:
            Човека може да пита за новото Браво
            Ми то старото доколкото знам по-безпроблемно от новото. Здрава и безпроблемна кола.И все пак като се взима да се гледа.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

            Коментар


              #7
              :D Хайде и аз да похваля старото Браво, вече 3,5 години и > от 45000км се обичаме. Ся и двамата си имаме кусури, ама аз като цяло от нея съм доволен. При късмет да попаднеш на поддържан преди теб екземпляр, ако и ти си съвестен собственик няма да имаш проблеми. Ходова част -откак е внесена в БГ не е пипана( само един накрайник десен- два пъти, ама първия не беше нещо читав)- засега всичко по ходовата част е ОК. Двигател-без забележки (сменен термостат). Разход на бензин-горе-долу поносим. Интериор....кво да кажа, ако можеше да не прискърцва толкова по паважа...задната кора се обажда от време на време, но съм намерил лек- музиката една идея по-силно. Като цяло не съм склонен да я сменя в момента(само, ако тя реши или не ми намигне отнякъде някое ново Браво, ама бая очарователно трябва да ми намигне, щото в момента това ми върши идеална работа. Като я взимах мойта се наслушах на приказките от рода на: закво ти е такъв кошник..., бе мани ги тия жабарски кенефи..., кво беше тва фиат, кола ли беше, че не се сещам....и тем подобни. Е, точно тия дет ми го говориха, спаха кат си избираха немските машини и сега с радост приемам да метна някое приятелче с BMW или AUDI до някъде, щот неговата мн изненадващо, ама се счупила... Верно е, за комфорт може нещата да не са на ниво, но за нискобюджетен автомобил предлагащ някакви екстри си е супер. Като цяло аз съм на мнение, че няма лош автомобил, има лоши стопани. :D И както някои тук казват-Фиат се избира със сърце, а не с разум

              Коментар


                #8
                Добър екземпляр Браво/Брава от 2000-2001 струва около 3000лв (включително HGT-та), за тия пари просто няма какво по-добро да си вземеш. Модел от друга марка, за тия пари ще е около 5 години по-дърта. А като видя цените примерно на Голф, Астра или дори Меган от посочения период, и направо им се чудя на акъла на тия дето си ги купуват. Колкото и да е по-чупливо Браво-то от тях, дори с парите за "честите" ремонти, няма да ги настигне по цена и след 10 години.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

                Коментар

                Working...
                X