ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някакви отзиви за конзолата Wii?
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Sashe - тъй като имах Уи за известно време и го бях кракнал, изтеглих доста игри от замундата за него.Между тях бяха и Аватар и Кал оф дюти. Като екстри нямах нищо освен стандартните джойстици. Мъчих се да поиграя на Кал оф дютито, но ми беше адски трудно (може и аз да не съм в ред нещо). После видях, че има и някаква пушка, като екстра, в която слагаш джойстика - вероятно с нея би била по-приятна играта на Кал оф дюти.Аватара - също голям зор, но не толкова колкото Кал оф дютито. С две думи, не можа да ме грабне. Иначе от спортните бокса и боулинга бях цар Обаче много бързо ми омръзнаха... Само дето от бокса имах лека мускулна треска :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
След 10 дни употреба на Xbox-а мога да потвърдя, че конзолата е невероятна. Стандартни игри нямам и не съм играл, защото не си падам по такъв тип забавление, но си накупих доста софтуер за Kinect. Един диск фитнес, игри за рефлекс и издържливост, различни спортове, танци и забавни игри за компании. Едновременно могат да играят от един до 4 човека, както като отбор, така и един срещу друг. Kinect приставката работи доста точно и засича добре движенията на играещите. В събота мисля да организирам боулинг турнир в хола с приятели :D Естествено реалното спортуване си е най-добрият вариант, но като допълнение и за забавление Kinect-а си заслужава парите.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:След 10 дни употреба на Xbox-а мога да потвърдя, че конзолата е невероятна. Стандартни игри нямам и не съм играл, защото не си падам по такъв тип забавление, но си накупих доста софтуер за Kinect. Един диск фитнес, игри за рефлекс и издържливост, различни спортове, танци и забавни игри за компании. Едновременно могат да играят от един до 4 човека, както като отбор, така и един срещу друг. Kinect приставката работи доста точно и засича добре движенията на играещите. В събота мисля да организирам боулинг турнир в хола с приятели :D Естествено реалното спортуване си е най-добрият вариант, но като допълнение и за забавление Kinect-а си заслужава парите.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар