dannybo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някакви отзиви за конзолата Wii?
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ls1 написа:Абе не знам ама да давам 10-15% от цената на конзолата за една игра...мен лично ми е много.A17DTС/S
Коментар
-
nasty написа:Принципно на горе долу 6 години ъпдейтват конзолите на екбокс-а - 2012 май се пада да излезне новия.Ако ви се чака - ще е понаблъскан с полезни екстри.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:ls1 написа:Абе не знам ама да давам 10-15% от цената на конзолата за една игра...мен лично ми е много.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ами... мога само да подкрепя колегата ntodorov. XBox 360 + Kinect = Отличен В добавка - наистина, кракването на XBox не е тривиално, но аз засега не съм изпитал необходимост. Освен това с Windows Media Center Extender (или както там се казваше) всички филми от компютъра са ти на телевизора без кабели, USB-та и пр. Аз я взех от Amazon.co.uk. На цената на пакета (конзола, Kinect сензор, дистанционно и Kinect Adventures -- 1 колекция от няколко игри) в България, оттам дойде пакета, още 1 джойстик и си поръчах 3 игри отгоре. Но пък не знам как стои въпроса с гаранцията и се надявам да не разбирам.ThE_PuNiSHeR написа:Това реално ли е? http://www.youtube.com/watch?v=Mf44bWQr3jcАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Не споря за цената, просто на мен би ми дошла нанагорно.Мисля да изчакам следващата версия и на конзолата и на кинекта. Хем детето да порастне. Не знам дали това е бъдещето, но доста години наблюдавах еволюционни неща и ми се щеше да видя и нещо революционно, мисля че кинекта е точно такова. Но със сигурност има още много потенциал в идеята, не само да скачаш и тичаш на място. Чакаме да се насити пазара с кинект заглавия, че да се появи силна конкуренция. Тогава вече ще заизлизат интересните неща. Това видео отгоре е монтаж, по-скоро (и то го пише в началото) визия за възможностите на продукта.От Майкрософт готвят и други неща в лабораторията си, преди няколко месеца гледах едно видео с интересни идеи, примерно датчик следи движението на главата ти и според това движи и екрана, т.е. примерно ако имаш видео със стая да се плейва на монитора и приближиш глава перспективата се сменя все едно надничаш от прозорец. За съжаление страшно много неща остават по чекмеджетата на фирмите и така и не виждат свят.
Коментар
-
trace написа:ntodorov написа:ls1 написа:Абе не знам ама да давам 10-15% от цената на конзолата за една игра...мен лично ми е много.A17DTС/S
Коментар
-
Леле... навихте го... И все пак ъп на тази така интересна тема, някой да сподели повече отзиви конкретно за Wii...Определно е по-стара от Кинекта и графиката е доста по назад, но... Някакви впечатления от игри различни от спорт пакета?Все пак уи-то понастоящем е повече от 2 пъти по евтино....едит: Играл съм на Wii няколко пъти. Отначало си помислих, че няма значение как точно ’махаш’, но едно момиченце така ме размаза на тенис, че явно си имаше значение Интересно ми е има ли някакви по аркадни игри - мечове, приключения... и ако да, какви са отзивите за тях от 1ва ръка
Коментар
-
Кратко и ясно:Код:Първоначално публикувано от presola Wii => Wee => Уй... ....
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар