Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някакви отзиви за конзолата Wii?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dannybo написа:
    Да. Това е играта, но ми се струва завишена цената. Аз преди година взех тази конзола за 730 лв. + подарък игра. ПС: Ако чете моето мнение. И аз бях тръгнал за Wii. И...За Нинтендо-то, когато разбрах, че трябва допълнително да купувам килимчето за бягане и допълнителните пособия за фитнес игрите си направих сметката, а тя беше, че играта се оскъпяваше почти, колкото Кинект-а. Виж, извинявай, че те обърках, но и аз бях на това дередже миналата година. Wii, така и не си купих и не мога да съм обективен за тази игра, но виж за Кинекта - не съжалявам хич. Само ме е яд, че когато бях в странство тези игри в специализираните магазини бяха далеч по-достъпни от тук, а хората им там си пазаряха с кошници, като преди това всеки си тестваше избора. Успех с избора. За релакс и кеф - Всичко си струва.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Абе не знам ама да давам 10-15% от цената на конзолата за една игра...мен лично ми е много.

Коментар

ls1 написа:
        Абе не знам ама да давам 10-15% от цената на конзолата за една игра...мен лично ми е много.
        Колега, тя сметката никога и никъде не излиза. За такава придобивка или трябва да си убеден, че си готов да купуваш или по-добре ги загърбвай отвсякъде. Що се касае за акъла, който е "сътворил" този вид "кинект" ( скоро тази технология ще изхвърли всички дистанционни или "пипания" из екраните ) аз съм готов да му плащам цената на продукта. ПС: Иначе си прав. Всеки си преценява възможностите. Останало е нагласа и приоритети...Дано съм ясен за да няма подведени или разочаровани.
        A17DTС/S

Коментар

Принципно на горе долу 6 години ъпдейтват конзолите на екбокс-а - 2012 май се пада да излезне новия.Ако ви се чака - ще е понаблъскан с полезни екстри.
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

взимай xbox-a с kinect който е повече за фън :D Но за флашването на играта не сте прави ,в торентите има всички нови игри дето са по над 100 лева магазините .На тоя етап е безумия да дам1,8-2к лева за игри.Просто си я флашвате периодично за по 30 лева .
            фиатче Браво 2.0

Коментар

nasty написа:
              Принципно на горе долу 6 години ъпдейтват конзолите на екбокс-а - 2012 май се пада да излезне новия.Ако ви се чака - ще е понаблъскан с полезни екстри.
              Оня ден на 20.12.2011 г. играта ми се Ъпдейтна. Не говоря за месечния ъпдейт... Когато включих конзолата започна автоматично да тегли около 15 минути. След 15 - тата минута започна инсталацията, а след нея не можах да позная играта - с нови приложения, менюта и бонуси от нейде си. Не ми е останало време да разгледам новостите, но на щерката и трябваше време за да свиква. От първа ръка обаче новите приложения и вмъкването им в менюто изглеждат много по - добре.
              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                ls1 написа:
                ...Що се касае за акъла, който е "сътворил" този вид "кинект" ( скоро тази технология ще изхвърли всички дистанционни или "пипания" из екраните ) аз съм готов да му плащам цената на продукта.
                Едва ли. Представяш ли си как слагам децата да спят (или да речем се прибирам от работа изморен) и почвам даподскачам като ненормален само за да си поиграя. Или на Skyrim тичам половин час за да стигна от едно място до друго. No way.Предпочитам да си стоя кротко на стола. п.с. има още много причини поради които винаги ще има дистанционни.видеото е менте, но ясно показва защо винаги ще има дистанционни. http://www.youtube.com/watch?v=2cFk_...eature=related
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Това реално ли е? http://www.youtube.com/watch?v=Mf44bWQr3jc

Коментар

Ами... мога само да подкрепя колегата ntodorov. XBox 360 + Kinect = Отличен В добавка - наистина, кракването на XBox не е тривиално, но аз засега не съм изпитал необходимост. Освен това с Windows Media Center Extender (или както там се казваше) всички филми от компютъра са ти на телевизора без кабели, USB-та и пр. Аз я взех от Amazon.co.uk. На цената на пакета (конзола, Kinect сензор, дистанционно и Kinect Adventures -- 1 колекция от няколко игри) в България, оттам дойде пакета, още 1 джойстик и си поръчах 3 игри отгоре. Но пък не знам как стои въпроса с гаранцията и се надявам да не разбирам.
                    ThE_PuNiSHeR написа:
                    Това реално ли е? http://www.youtube.com/watch?v=Mf44bWQr3jc
                    Не мога да съм сигурен, че всичко в клипа е 100% истинско, но точно това е идеята на Kinect. Има камера, която те снима и аватарът ти на екрана изпълнява съответните действия. Иначе има игри, които поддържат Kinect, има и такива, които се играят с джойстик или волан.
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Не споря за цената, просто на мен би ми дошла нанагорно.Мисля да изчакам следващата версия и на конзолата и на кинекта. Хем детето да порастне. Не знам дали това е бъдещето, но доста години наблюдавах еволюционни неща и ми се щеше да видя и нещо революционно, мисля че кинекта е точно такова. Но със сигурност има още много потенциал в идеята, не само да скачаш и тичаш на място. Чакаме да се насити пазара с кинект заглавия, че да се появи силна конкуренция. Тогава вече ще заизлизат интересните неща. Това видео отгоре е монтаж, по-скоро (и то го пише в началото) визия за възможностите на продукта.От Майкрософт готвят и други неща в лабораторията си, преди няколко месеца гледах едно видео с интересни идеи, примерно датчик следи движението на главата ти и според това движи и екрана, т.е. примерно ако имаш видео със стая да се плейва на монитора и приближиш глава перспективата се сменя все едно надничаш от прозорец. За съжаление страшно много неща остават по чекмеджетата на фирмите и така и не виждат свят.

Коментар

trace написа:
                        ntodorov написа:
                        ls1 написа:
                        ...Що се касае за акъла, който е "сътворил" този вид "кинект" ( скоро тази технология ще изхвърли всички дистанционни или "пипания" из екраните ) аз съм готов да му плащам цената на продукта.
                        Едва ли. Представяш ли си как слагам децата да спят (или да речем се прибирам от работа изморен) и почвам даподскачам като ненормален само за да си поиграя. Или на Skyrim тичам половин час за да стигна от едно място до друго. No way.Предпочитам да си стоя кротко на стола.
                        Тук не те разбрах колега... За какво подскачане говориш ?... Подскачаш, ако играеш игра Кинект, а ако искаш пък си ползвай джойстик и си играй обикновена конзолна игра. Твоя воля. Иначе менюто на кинекта ( там е новостта) се използва така, както все едно "бродиш" по дисплеите на " Таблет-а" само, че от разстояние(до 6-7 метра) в нищото. Виждаш си ръчичката на монитора и това е, а пък ти ако искаш си лежи и на леглото. Аз си седя на дивана и си отмятам заглавията на филмите само с движение в китката. Харесва ми заглавие и си го избирам с пръстче ( без дистанционно)...Впрочем трябва да се види. Изглежда невероятно на приказки. След година-две всички ТВ ще бъдат с такива менюта.
                        A17DTС/S

Коментар

Взех я :D 729 лева от магазина на Pulsar с подарък две Kinect игри. Допълнително купих и още две спортни игри, пак kinect.Ще я пусна на 25-ти, че тогава дядо Коледа ще я връчва.
                          преди - TIPO
                          сега - VOLVO XC60

Коментар

Честито и после да споделиш впечатления .

Коментар

Леле... навихте го... И все пак ъп на тази така интересна тема, някой да сподели повече отзиви конкретно за Wii...Определно е по-стара от Кинекта и графиката е доста по назад, но... Някакви впечатления от игри различни от спорт пакета?Все пак уи-то понастоящем е повече от 2 пъти по евтино....едит: Играл съм на Wii няколко пъти. Отначало си помислих, че няма значение как точно ’махаш’, но едно момиченце така ме размаза на тенис, че явно си имаше значение Интересно ми е има ли някакви по аркадни игри - мечове, приключения... и ако да, какви са отзивите за тях от 1ва ръка

Коментар

Кратко и ясно:
                                Код:
                                 Първоначално публикувано от presola  Wii => Wee => Уй... ....
                                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                                FIAT БРАВО 1.2 16v
                                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                                X