Милиони умиращи от глад корейци оплакват Ким Чен-ирПет милиона жители на Пхенян са отдали почит на покойния севернокорейски вожд Ким Чен-ир през денонощието, последвало новината за кончината му, предаде Франс прес, позовавайки се севернокорейската агенция КЦТА. От 19 декември по обяд, когато бе съобщена тъжната вест за смъртта на Ким Чен-ир, до обяд на следващия ден пред статуите и портретите му са се поклонили над пет милиона души, което прави над една пета от населението на Северна Корея, твърди КЦТА. Севернокорейците изумиха света с начина, по който изразяват скръбта си пред камерите на корейската държавната телевизия. Хората бяха смазани от скръб, някои от тях рухваха на земята от мъка, отбелязва КЦТА, описвайки безкрайни опашки от хора в траурни дрехи. По информация на руската агенция Интерфакс тялото на Ким Чен-ир най-вероятно ще бъде балсамирано и изложено редом до тялото на неговия баща - вечния президент на Северна Корея Ким Ир Сен, съобщи "Фокус". Според южнокорейски експерти подготовката за балсамирането вече е започнала. Руски специалисти балсамираха тялото на Ким Ир Сен за един милион долара. Още 800 000 долара годишно са нужни за профилактика. Междувременно в западната преса се появиха диагнози на починалия "любим ръководител", направени от световно известни психолози. Според експертите Ким Чен-ир е страдал от шест големи групи личностно разстройство садизъм, параноидно разстройство, антисоциално поведение, нарцисизъм, шизоидно и шизотипно разстройство на личността, съобщи bTV. Същите състояния са наблюдавани при Хитлер и Сталин. Търговска информация за стоки, внасяни в Северна Корея пък разкрива още за стила на живот на севернокорейския лидер. Той бил любител на магарешкото месо, омарите и скъпото френско вино. Докато пътувал с влака си, за да бъдат пресни, омарите му били доставяни със самолети. Годишно Ким Чен-ир е изпивал коняк на стойност от 600 000 евро, а персоналът му бил съставен само от жени, които да проверяват всяко зрънце ориз дали отговаря на стандартите за дължина, тегло и цвят. На фона на този стил на живот, покойният лидер на Северна Корея е създал истински ад на земята за своя народ, заявиха западни неправителствени правозащитни организации. Кадрите от Пхенян, които достигат до света, напълно изкривяват бедстващата действителност на корейците, които буквално умират от глад и се хранят с корени и трева. За една трета от населението в страната в момента няма достатъчно храна. В своя сайт вестник ,,Дейли Телеграф
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С.Корея-Пиянството на един народ
Collapse
X
-
Не е терор, а Тирания. Терор е едно, тирания - друго. В Корея фамилията Ким са потомствени Тирани.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
nai7 написа:stenli написа:След като посяха демокарция в Ирак и се изнесоха, сега американските осовбодители може да донесат демокрация и на севернокорейския народ.
Коментар
-
Не се бойте за Северна Корея. Те си имат Южна Корея.Ама ние си нямаме ни Южна България, ни Западна България (като ГДР-то)...(Всъщност си имаме една Западна България, ама тя е по-зле, пък и не щат и да чуят за нас.)Иначе с радост посрещнах новината за смъртта на поредния комунистически монарх. Синът му според мен няма да се задържи дълго, щото е млад алкохолик. Силните генерали ще вземат властта лесно и бързо, само гледайте.Жал ми е обаче за десетките милиони северно-корейци, които имат психически отклонения от нормалното мислене. Сигурен съм, че скръбта им е искрена. Просто мозъците им са така промити, че за тях реалността е различна от нашата.Спомням си един филм, който съм гледал преди време... един американски лекар направи операция на една сляпа северно-корейка в КНДР. Тя след операцията, вместо да благодари на доктора, падна на колене пред портрета на Ким Ир Сен и му благодари за изцелението.
Коментар
-
stenli написа:След като посяха демокарция в Ирак и се изнесоха, сега американските осовбодители може да донесат демокрация и на севернокорейския народ.
Коментар
-
ls1 написа:stenli написа:След като посяха демокарция в Ирак и се изнесоха, сега американските осовбодители може да донесат демокрация и на севернокорейския народ.Steliyan's Life!
Коментар
-
Под прикритие в Северна Корея. National Geographic разкриват страданията на живота в диктатура.http://vbox7.com/search/?completed=1...80%D0%B5%D1%8F
Коментар
-
muns61 написа:Момчета, не плачете на чужд гроб и не давайте оценка на неща, които не сте видели с очите си.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Не се бойте за Северна Корея. Те си имат Южна Корея.Ама ние си нямаме ни Южна България, ни Западна България (като ГДР-то)...(Всъщност си имаме една Западна България, ама тя е по-зле, пък и не щат и да чуят за нас.)Иначе с радост посрещнах новината за смъртта на поредния комунистически монарх. Синът му според мен няма да се задържи дълго, щото е млад алкохолик. Силните генерали ще вземат властта лесно и бързо, само гледайте.Жал ми е обаче за десетките милиони северно-корейци, които имат психически отклонения от нормалното мислене. Сигурен съм, че скръбта им е искрена. Просто мозъците им са така промити, че за тях реалността е различна от нашата.Спомням си един филм, който съм гледал преди време... един американски лекар направи операция на една сляпа северно-корейка в КНДР. Тя след операцията, вместо да благодари на доктора, падна на колене пред портрета на Ким Ир Сен и му благодари за изцелението.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Някой да си беше направил труда да прегледа филмчетата от vbox. Едно време подкрепяхме братята ни от Северна Корея, а сега не искаме да вярваме, че им е зле. Това сме българите - винаги си мислим, че ние сме най-зле. Защото 22 години ни се даде свободата да видим, че има по-добре от нас. Колеги все така смятам, че призракът на комунизма все още влияе негативно на българският народ.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар