Колеги, имам молба към вас.На който му е близо или на път местния Техномаркет, моля да провери дали има в наличност ето това:http://www.technomarket.bg/products/...ct_id=09000104Важното е да е ЧЕРНО, като това на линка В Ямбол и Сливен има само сиви, които никак няма да ми ходят на волана. Тъпаците тук (в Ямбол) ми казаха, че нямало как да проверят в другите магазини... Не стига, че стенда за радиотата от повече от месец не им работи и взех радиото на сляпо... слава Богу, работи перфектно. Но държа дистанционното да е черно.Молбата ми е до утре вечер да имам информация дали има в някой от тези градове черни дистанционни. Вдругиден ще попътувам малко, а няма да имам време да обикалям. Ако знам със сигурност, че има, ще ида и ще взема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МОЛБА към колегите от Стара Загора, Пловдив и Шумен!
Collapse
X
-
Re: МОЛБА към колегите от Стара Загора, Пловдив и Шумен!
Използвай този код 09000104 или просто модела на дистанционното. Звънни в магазините които те интересуват и питай за цвета. Ако пак ти кажат, че незнаят или немогат да проверят използвай националния им телефон и се оплачи...доста бързо ще ти отговорят след товаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Благодаря на всички колеги, които се разкараха заради мен... на Емцо, на Ред Сторм...В крайна сметка си взех последното останало СИВО в Сливен, и сега му бера ядовете, щото не ще да работи.Съвместимо е с радиото ми, пише го в инструкцията на радиото, но не дава никакви признаци да заработи.Струва ми се, че батериите му може и да са заминали от стоене в магазина...макар че имаха защитна хартийка между тях... те са едни мънички.. ще взема нови батерийки след малко, и ако пак не тръгне, ще му мисля...Не мога да го сменя в СЛивен, щото взех последното...ще пробвам в Ямбол... Все пак дано да тръгне де.
Коментар
-
Immortal написа:Благодаря на всички колеги, които се разкараха заради мен... на Емцо, на Ред Сторм...В крайна сметка си взех последното останало СИВО в Сливен, и сега му бера ядовете, щото не ще да работи.Съвместимо е с радиото ми, пише го в инструкцията на радиото, но не дава никакви признаци да заработи.Струва ми се, че батериите му може и да са заминали от стоене в магазина...макар че имаха защитна хартийка между тях... те са едни мънички.. ще взема нови батерийки след малко, и ако пак не тръгне, ще му мисля...Не мога да го сменя в СЛивен, щото взех последното...ще пробвам в Ямбол... Все пак дано да тръгне де.
Коментар
-
Всичко е ОК. Шибаните батерийки бяха, че и трудно се намират. Срещу 3.80 за двете всичко вече е ОК.Енчев, естествено че го пробвах, преди да го монтирам. Работи перфектно. Тук проблема с разположението на радиото е решен с изнесен приемник.Не очаквах да управлява и песните в плеъра на телефона ми, просто от любопитство натиснах бутона за следваща песен, пък то се оказа, че работи... баси и кефа (то това всъщност е функция на радиото и на телефона де, ама чак сега през дистанционното го открих.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар