Утре смятам да сменя талоните на Зетата като неин собственик.Номерата няма да се сменят защото и аз съм по лична карта във Велико Търново.Автомобила има ГО на името на предишния собственик с последна вноска февруари месец.Трябва ли да променя името в полицата на застрахователната компания ,че вече се води на мен за да ми признаят ГО в КАТ.Автомобила нужен ли е да е в КАТ с мен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска и смяна на талони въпроси.
Collapse
X
-
Задължително трябва да ти издадат Добавък на твое име. Срока беше една или две седмици, след това я обявяват за невалидна. Същото важи и за каско, както и за вноските, като се правят трябва да се изисква добавък за платена вноска иначе пак се правят на ощипани при щета.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
В същия КАТ по район (Велико Търново в твоя случай) не е нужно да ходиш с автомобила, щом няма да се сменят регистрационните табели.Към Г.О. ще се издаде добавък на твое име СЛЕД прехвърлянето на собствеността, защото ти все още не фигурираш в регистрационния талон.Отиваш в КАТ само с документите и после с новия талон при застрахователите И със здраве да си я караш
Коментар
-
Аз отидох при позната брокерка и чрез нея ми издадоха анекс към полицата, че се прехвърля на мое име. Би трябвало да не ти искат колата в КАТ , но ако ти направят някакъв проблем пиши... голямо приятелче съм със шефа на сервиза на КАТ Велико Търново . Ще помогнемNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Ади бе! Верно ли срокът за смяна на името на гражданската е 1 седмица?!?!Ако е така, съм загазил... трябва да правя нова, че и в чужбина ще излизам... аз си мислех да ходя утре да ми сменят имената и да взема зелена карта, но май ще трябва нова застраховка да правя... то не че кой знае каква разлика де...
Коментар
-
Immortal написа:Ади бе! Верно ли срокът за смяна на името на гражданската е 1 седмица?!?!Ако е така, съм загазил... трябва да правя нова, че и в чужбина ще излизам... аз си мислех да ходя утре да ми сменят имената и да взема зелена карта, но май ще трябва нова застраховка да правя... то не че кой знае каква разлика де...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Immortal написа:Ади бе! Верно ли срокът за смяна на името на гражданската е 1 седмица?!?!Ако е така, съм загазил... трябва да правя нова, че и в чужбина ще излизам... аз си мислех да ходя утре да ми сменят имената и да взема зелена карта, но май ще трябва нова застраховка да правя... то не че кой знае каква разлика де...
Коментар
-
Immortal написа:Yavor написа:Immortal написа:Ади бе! Верно ли срокът за смяна на името на гражданската е 1 седмица?!?!Ако е така, съм загазил... трябва да правя нова, че и в чужбина ще излизам... аз си мислех да ходя утре да ми сменят имената и да взема зелена карта, но май ще трябва нова застраховка да правя... то не че кой знае каква разлика де...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Току що си извадих такъв добавък.Колата я купих на 25.11,минах КАТ в началото на декември,а чак сега на 21.12 минах през SDI да ми извадят тоя добавък.Нищо не ми казаха за закъснението,НО момичето каза,че е задължително да се извади такова нещо.Ново зелено картонче и лепенка ми казаха,че не ми трябва-на следващата вноска ще ми дадат с новия номер вече и така.Упражнението коства 7-8мин.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
С нови талони съм вече и добавък си взех от застрахователа.Всичко в КАТ Велико Търново излезе 23 лв. + 30 лв. газ за прехода от Казанлък до Търново и обратно с разходки във В.Търново.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Immortal написа:Ади бе! Верно ли срокът за смяна на името на гражданската е 1 седмица?!?!Ако е така, съм загазил... трябва да правя нова, че и в чужбина ще излизам... аз си мислех да ходя утре да ми сменят имената и да взема зелена карта, но май ще трябва нова застраховка да правя... то не че кой знае каква разлика де...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар