Може би не пиша на правилното място, но се погледах и не видях по-добро. Нов съм, но може и да посещавам форума, защото се сдобих с нов Фиат и ако имам въпроси може де се обърна към вас за помощ. Пожелавам лека вече и безаварийни километри на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте на всички
Collapse
X
-
Добре дошъл! Добре си се ориентирал къде да пишеш Посещавай форума, има специализирани раздели, има доста полезна информация, доста информативни спорове... Все нещо ще ти е от полза. Най-малкото - ще се посмееш добреSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Здравей, добре дошъл и със здраве и безаварийно да си караш новия FIAT ! Наистина си попаднал на добра марка и в правилния форум. Надяваме се да сме ти полезни, както и ти на нас. Не се притеснявай да задаваш въпроси, ще помагаме с каквото можем.Успех !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
да поздравя и аз новия колега със здраве да си караш новата коладоколкото гледам гаража си с : Автомобил: 2011 Fiat SediciШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
nnikin_n написа:Колега , кажи на какъв Фиат си се метнал ?todorshalev написа:да поздравя и аз новия колега със здраве да си караш новата коладоколкото гледам гаража си с : Автомобил: 2011 Fiat SediciSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Да, както вече се досетихте Фиатката е Седичи. 1.6 мотор - 120 коня. Има климатроник, 4 ел. стъкла, ел. огледала с подгряване, мулти функционален волан, тракшън контрол и общо взето доста екстри. За сега още я жаля, защото няма и 1000 км. Все пак имаше и офроуд тест, на който в калта се представи учудващо добре. Не се налагаше често да включвам блокажа на задният мост. Дори и само на предно ми се струва наистина проходима при това с доста широки зимни гуми. Съвсем скоро ще кача и няколко снимчици. Благодаря отново на всички за посрещането.
Коментар
-
Добре дошъл!!!Много безаварийни километри!!!Заповяеай на неделната среща,да покажеш фиатката си и да се запознаеш с някои от нас.Срещата е на кафе "Интрига" в Хиподрума,зад Офис1.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Добре дошъл в сектата колега :D Жив и здрав и беавариийни!Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар