Здравейте, всеки месец си проверявам сметката за изразходвана ел. енергия и сумата която трябва да заплатя в интернет и този месец се натъквам на следната странна фактура.В нея няма отчетени числата за предишният месец и числата за този месец а е изчислен разхода на 1 кв. Интересно ми е защо не са отчели реално изразходваната ел. енергия и как този 1 кв. е отчетен след като ги няма покаанията на електромера в фактурата. Ако някой се е сблъсквал с такъв феномен ще се радвам да сподели мнение по темата.(Изтрил съм инфото за абонатен номер и име )Ето и линк към снимката на електронната фактура, качил съм я на друг сървър тъй като тук не ми позволява да прикачвам изображения от paint.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странна фактура за ел. енергия за месец ноември
Collapse
X
-
Re: Странна фактура за ел. енергия за месец ноември
IvanIanushev написа:Здравейте, всеки месец си проверявам сметката за изразходвана ел. енергия и сумата която трябва да заплатя в интернет и този месец се натъквам на следната странна фактура.В нея няма отчетени числата за предишният месец и числата за този месец а е изчислен разхода на 1 кв. Интересно ми е защо не са отчели реално изразходваната ел. енергия и как този 1 кв. е отчетен след като ги няма покаанията на електромера в фактурата. Ако някой се е сблъсквал с такъв феномен ще се радвам да сподели мнение по темата.(Изтрил съм инфото за абонатен номер и име )Ето и линк към снимката на електронната фактура, качил съм я на друг сървър тъй като тук не ми позволява да прикачвам изображения от paint.http://prikachi.com/images/322/4163322i.jpgRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: Странна фактура за ел. енергия за месец ноември
kiselo написа:IvanIanushev написа:Здравейте, всеки месец си проверявам сметката за изразходвана ел. енергия и сумата която трябва да заплатя в интернет и този месец се натъквам на следната странна фактура.В нея няма отчетени числата за предишният месец и числата за този месец а е изчислен разхода на 1 кв. Интересно ми е защо не са отчели реално изразходваната ел. енергия и как този 1 кв. е отчетен след като ги няма покаанията на електромера в фактурата. Ако някой се е сблъсквал с такъв феномен ще се радвам да сподели мнение по темата.(Изтрил съм инфото за абонатен номер и име )Ето и линк към снимката на електронната фактура, качил съм я на друг сървър тъй като тук не ми позволява да прикачвам изображения от paint.http://prikachi.com/images/322/4163322i.jpg----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Няма значение, че файлът е от paint. Разширението JPG е от Разрешените файлови формати. Така като гледам обаче, не се вмества в изискването за размер. Може да прочетеш и тази тема, в нея съм описал как се показва снимка от външен сървър. Сега ще го направя вместо теб.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар