Търся икономична и прилична по габарати кола.И се натъкнах на една Темпра 1.6 моноинжекция с АГУ.Та я ме информирайте малко,за въпросни автомобил.Утре или вдругиден ще хода да я оглеждам,че да знам какво да гледам.Интересува ме главно двигателя и издръжливостта на купето,от към ръжда и подобни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети и мение за Темпра
Collapse
X
-
Не не е комби.Икономично разбирам,че с това ще ми излиза 10лв/100км,а с Бравата ми излиза 15лв/100км в студено време.А аз на ден минавам близо 200км.И ако я търкалям 1 година се изплаща 2-но,просто е на далавера колата,ако реално е здрава,по думите на собственика.Просто казано,трябва ми евтина кола за работа,да не троша Бравата.А и с една кола е трудно,поне при мен.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ако става въпрос за ази на мене ми харесва и за парите си е супер. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80698FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Не,не е тази.Тази която видях е във Варна и е за 700лв.Единственото което се забелязва е изгоряла боя,което мен неме притеснява,за работна кола.На лято,може да се направя на бояджия .Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Колега,за 700 лв.не знам какво ще вземеш.Предната ми кола беше Темпра но 1400 кубика,карбуратор и с аналогово табло.Разхода и на газ беше средно 7.5 и за навъртяните 95000 км.проблеми не ми е създавала.Поддръжката е за без пари и проблеми с ръждата няма.За 1.6 мотора колеги са ми казвали,че на газ не е икономичен и електрониката създава проблеми но както писах в началото не знам за тия пари какво очакваш.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Пича,по телефона каза,че горяла 10 градско във Варна,а аз предимно извън града ще я карам,както споменах близо 200км минавам на ден извънградско.Газовото било с електронен изпарител,такъв какъвто трябва да е,за да е икономичен .Също каза,че заминавал извън граница,затова я продавал.Ще ида да я погледна,все пак Варна не е толкова далеч.За мен е важно,мотора и скоростите да са здрави и да няма ръжда,окачването според мен е лесна работаFiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
Ако не е удряна, няма да имаш ядове с ръждата. За двигателя няма да коментирам, защото не ми е познат, обаче за електрониката бош = Едит. НАистина ако искаш икономичен здрав служебен дарак - вземи си вектра А, иноишест, както каза колегата по горе, обаче там с ръждата е много сложна работата.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Пича,по телефона каза,че горяла 10 градско във Варна,а аз предимно извън града ще я карам,както споменах близо 200км минавам на ден извънградско.Газовото било с електронен изпарител,такъв какъвто трябва да е,за да е икономичен .Също каза,че заминавал извън граница,затова я продавал.Ще ида да я погледна,все пак Варна не е толкова далеч.За мен е важно,мотора и скоростите да са здрави и да няма ръжда,окачването според мен е лесна работаНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Пича,по телефона каза,че горяла 10 градско във Варна,а аз предимно извън града ще я карам,както споменах близо 200км минавам на ден извънградско.Газовото било с електронен изпарител,такъв какъвто трябва да е,за да е икономичен .Също каза,че заминавал извън граница,затова я продавал.Ще ида да я погледна,все пак Варна не е толкова далеч.За мен е важно,мотора и скоростите да са здрави и да няма ръжда,окачването според мен е лесна работаПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Наистина ме отказахте,за което много ви благодаря.А какво ще ми кажете за 1.4 Карб,на Типо.Мисля че е по-удачен вариант,но давайте съвети и мниния.Дават че гори 7.5/100 ГАЗ,което ми се струва по-реално.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Наистина ме отказахте,за което много ви благодаря.А какво ще ми кажете за 1.4 Карб,на Типо.Мисля че е по-удачен вариант,но давайте съвети и мниния.Дават че гори 7.5/100 ГАЗ,което ми се струва по-реално.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар