Давам линк към темата от Рено форума и директен.Мисля, че беше КРАЙНО ВРЕМЕ!!!!http://www.renault-bg.com/forum/view...cia/index.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПЕТИЦИЯ
Collapse
X
-
Колеги, недейте така. Всеки от нас можеше да се е родил циганин, а това здраво го дръпва назад. Техните проблеми са далеч по-големи от нашите, докато нашите рядко произхождат от техните.Всяко циганско престъпление се раздухва, но според мен на глава от населението българите вършат повече престъпления. Да сте видели циганин да открадне кола, да разбие кола?Малцинствените въпроси ги раздухват тия, които искат да отклонят вниманието от зулумите си, а сред тях цигани няма. Не наливайте вода в тяхната мелница.
Коментар
-
Колеги, недейте така. Всеки от нас можеше да се е родил циганин, а това здраво го дръпва назад. Техните проблеми са далеч по-големи от нашите, докато нашите рядко произхождат от техните. Всяко циганско престъпление се раздухва, но според мен на глава от населението българите вършат повече престъпления. Да сте видели циганин да открадне кола, да разбие кола? Малцинствените въпроси ги раздухват тия, които искат да отклонят вниманието от зулумите си, а сред тях цигани няма. Не наливайте вода в тяхната мелница.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ochinko написа:Колеги, недейте така. Всеки от нас можеше да се е родил циганин, а това здраво го дръпва назад. Техните проблеми са далеч по-големи от нашите, докато нашите рядко произхождат от техните.Всяко циганско престъпление се раздухва, но според мен на глава от населението българите вършат повече престъпления. Да сте видели циганин да открадне кола, да разбие кола?Малцинствените въпроси ги раздухват тия, които искат да отклонят вниманието от зулумите си, а сред тях цигани няма. Не наливайте вода в тяхната мелница.
Коментар
-
ivjordan написа:Колеги, недейте така. Всеки от нас можеше да се е родил циганин, а това здраво го дръпва назад. Техните проблеми са далеч по-големи от нашите, докато нашите рядко произхождат от техните. Всяко циганско престъпление се раздухва, но според мен на глава от населението българите вършат повече престъпления. Да сте видели циганин да открадне кола, да разбие кола? Малцинствените въпроси ги раздухват тия, които искат да отклонят вниманието от зулумите си, а сред тях цигани няма. Не наливайте вода в тяхната мелница.
Коментар
-
Да, бил съм на места в България, където хората говорят помежду си на турски. За кметствата не знам, но ако родителите ти говорят на турски, на какъв друг език ще проговориш ти? Без междунационална търпимост ще си останем една изостанала махала на Европа.За това, че не си плащат тока, също си прав, ама те живеят на ръба на мизерията. Ако не им спонсорирам аз тока, престъпността сред тях ще нарасне по необходимост.
Коментар
-
Мисля че точно българите сме нацията която има най-голяма търпимост към други нации,етноси и т.н. и сме доста толерантни към всички.Но все пак когато нещо започне да се набива много на очи и да се прекалява с това по всякакъв начин,тогава става опасно.Защото има много българи,които се блъскат да работят от сутрин до вечер,и накрая вземат дори по-малко от колкото са помощите на някои роми.Е хората търпят но до едно време,заради това нека институциите не си играят с огъня,понеже огъня е стихия която трудно се овладява ако се развилнее.
Коментар
-
Колеги, струва ми се, че 90% от подписалите се под петицията са се подписали "срещу циганите". Този протест не е насочен към циганското "малцинство", а към политиците които спекулират с етническите различия и създават напрежение. Циганите преди 10.11 бяха кротки и работеха, защото знаеха, че никой няма да им търпи циганията. Социализъмът явно пасваше точно на представите им за живот След 10-ти веднага разни политически сили видяха в тях електората и яхнаха вълната. Специално конфликта с тока в Столипино и Шекер махала се дължи не на циганите, а на тези дето им обещаха да им оправят сметките срещу гласове. А то веднъж тръгне ли - спирка няма. Без значение дали са цигани, турци или българи по етнос, келепира не го изтърва никой! Нека си припомним поговорката за лудия и зелника и да си насочим протеста към правилния адрес. И да се поучим от най-демократичната нация с най-интелигентния президент в света и как решиха проблема с техните "цигани" - афроамериканците и мексиканците.no pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:Колеги, струва ми се, че 90% от подписалите се под петицията са се подписали "срещу циганите". Този протест не е насочен към циганското "малцинство", а към политиците които спекулират с етническите различия и създават напрежение. Циганите преди 10.11 бяха кротки и работеха, защото знаеха, че никой няма да им търпи циганията. Социализъмът явно пасваше точно на представите им за живот След 10-ти веднага разни политически сили видяха в тях електората и яхнаха вълната. Специално конфликта с тока в Столипино и Шекер махала се дължи не на циганите, а на тези дето им обещаха да им оправят сметките срещу гласове. А то веднъж тръгне ли - спирка няма. Без значение дали са цигани, турци или българи по етнос, келепира не го изтърва никой! Нека си припомним поговорката за лудия и зелника и да си насочим протеста към правилния адрес. И да се поучим от най-демократичната нация с най-интелигентния президент в света и как решиха проблема с техните "цигани" - афроамериканците и мексиканците.
Коментар
-
Това е обречено на неуспех. Защото тези към които е адресирано са пряко зависими от мангасарите. Те им се дупят и им се мазнят защото те са голяма част от гласоподавателите. Българина се е обезверил, и почти не ходи да гласува, и така мангалите са един от главните определящи фактори при избирането на правителство, президент и т.н. По нова телевизия показаха един абсуреден репортаж, как един българин не си бил платил лихвата от цели 27 стотинки (понеже заминал за чужбина) и после му спряли тока. Когато се прибрал в България от енергото му поискали такаса 10 лв ?!!??! за да му пуснат спрения заради 27 ст. ток. А мангалите не плащат от години и имат задължения за милиони и никой нищо не им прави. Преди време Нощен Труд писаха за един пожар в едно гето. Та един фургон беше захранен от 3 !?!??! места с ток. И идва пожарната да го гаси и не могат да го огасят защото не могат да намерят от къде се захранва с ток. И от 3-те места е нелегален. Какво е това нещо. Пирогов не се захранва от 3 места даже !!!Не съм расист, обаче те са намерили начина да живеят на наш груб. Те са паразити. Човека си го каза. Предлагат им работа обаче те отказват понеже им е по лесно да правят деца и да взимат помощи. Малко им била заплатата на местата на които им предлагали. Ми те какво искат. Без образование да го сложат на някоя ръководна длъжност ли ?150 лв било малко. Ми то един полицай взима 300 !!! Какво искат те?
Коментар
-
ochinko написа:Да, бил съм на места в България, където хората говорят помежду си на турски. За кметствата не знам, но ако родителите ти говорят на турски, на какъв друг език ще проговориш ти? Без междунационална търпимост ще си останем една изостанала махала на Европа.За това, че не си плащат тока, също си прав, ама те живеят на ръба на мизерията. Ако не им спонсорирам аз тока, престъпността сред тях ще нарасне по необходимост.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
КОЛЕГА ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПЕТИЦИЯТА!!!
КОНСТИТУЦИЯТА Е ЕДНА ЗА ВСИЧКИochinko написа:Да, бил съм на места в България, където хората говорят помежду си на турски. За кметствата не знам, но ако родителите ти говорят на турски, на какъв друг език ще проговориш ти? Без междунационална търпимост ще си останем една изостанала махала на Европа.За това, че не си плащат тока, също си прав, ама те живеят на ръба на мизерията. Ако не им спонсорирам аз тока, престъпността сред тях ще нарасне по необходимост.
Коментар
-
peho написа:AlBundy написа:Колеги, струва ми се, че 90% от подписалите се под петицията са се подписали "срещу циганите". Този протест не е насочен към циганското "малцинство", а към политиците които спекулират с етническите различия и създават напрежение. Циганите преди 10.11 бяха кротки и работеха, защото знаеха, че никой няма да им търпи циганията. Социализъмът явно пасваше точно на представите им за живот След 10-ти веднага разни политически сили видяха в тях електората и яхнаха вълната. Специално конфликта с тока в Столипино и Шекер махала се дължи не на циганите, а на тези дето им обещаха да им оправят сметките срещу гласове. А то веднъж тръгне ли - спирка няма. Без значение дали са цигани, турци или българи по етнос, келепира не го изтърва никой! Нека си припомним поговорката за лудия и зелника и да си насочим протеста към правилния адрес. И да се поучим от най-демократичната нация с най-интелигентния президент в света и как решиха проблема с техните "цигани" - афроамериканците и мексиканците.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар