venco67 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за дефектирал фотоапарат
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Предполагам въпросният Тошко е Тодор Казанев "Експрес сервиз".Лично аз съм носил три апарата за ремонт при него.Ремонта и на трите апарата беше по 45 лв със 3 месеца гаранция.Последният апарат който му занесох беше Панасоник ТЗ 2 със същите такива линии при снимане.Поради факта ,че има доста работа апарата ми седя един месец при него и ми го върна със обяснението ,че трябва да се смени матрицата и ремонта е доста скъп.За мен лично работи качествено,но бавно.Ако решиш да го пращаш може да ти съдействам.Примерно го даваш на Дидо и като има път към Бургас ми го оставя,а аз ще го занеса до сервиза и ще ти го изпратя обратно отремонтиран.Пращам ти и телефона си на ЛС, ако имаш нужда от съдействие да ми се обадиш.
Коментар
-
Да Тодор Казанев е майстора.......Бавно работи защото има много работа а и с тези апарати си е голяма играчка.След като ги оправи ги тества няколко часа или дни,затова се бави...........А каже ли че нещо не става или е скъп ремонта значи наистина е така.Много е точен.Гарантирам за него......FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Да Тодор Казанев е майстора.......Бавно работи защото има много работа а и с тези апарати си е голяма играчка.След като ги оправи ги тества няколко часа или дни,затова се бави...........А каже ли че нещо не става или е скъп ремонта значи наистина е така.Много е точен.Гарантирам за него......
Коментар
-
venco67 написа:Много благодаря, колега RoMeO_156_GTA ! Виждам на прикачената от теб снимка моя проблем. Ако става въпрос за такава цена май ще се наложи ходене до сервиза в Бургас. Още веднъж благодаря!krasio_79bs написа:Нали и аз така казах.Работи добре ,ама се иска търпение.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Пиша последно по темата, след което може да бъде заключена.Оказа се в крайна сметка, че в Ямбол наистина НЯМА сервиз ремонтиращ фотоапарати. Тези упоменати в сайта на PixelGate са фотостудия и не работят вече с тях защото са "безкрайно некоректни" по думите на едно от момичетата, работещи там. В крайна сметка се обадих на Тодор Казанев в Бургас, който по телефона постави "диагноза" на фотоапарата, единтична с коментиратната в по-горните постове и се разбрахме за цена, доставка и пр.Благодаря на всички, бяхте ми много полезни!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар