Както повечето знаят вече от утре ще ме закопчаят тъпите шапкари!Много е гадно ама няма измъкване!Искам да ви помоля за нещо!Все някой веднъж седмично да пуска в тази тема нещо-каквото и да е да знам че не съм забравен и като излезна от "Тъпаците" да си пусна форума и да ми стане го’т на сърцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Мерси за всичко което сте ми дали като мнения и знания отностно нашите колици - и най вече за новите и готини хора с които се запознах!!!БЛАГОДАРЯ ВИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Довиждане фенове!
Collapse
X
-
mark72
Лека служба. По мое време имаше една приказка ,,Службата е тежка но за сметка на това продължителна.,, Сега докато се усетиш и си вън.
Коментар
-
Re: Довиждане фенове!
BO написа:Както повечето знаят вече от утре ще ме закопчаят тъпите шапкари!Много е гадно ама няма измъкване!Искам да ви помоля за нещо!Все някой веднъж седмично да пуска в тази тема нещо-каквото и да е да знам че не съм забравен и като излезна от "Тъпаците" да си пусна форума и да ми стане го’т на сърцето Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Мерси за всичко което сте ми дали като мнения и знания отностно нашите колици - и най вече за новите и готини хора с които се запознах!!!БЛАГОДАРЯ ВИ_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Е-е-е-еххх!Родната казарма :D На мен ми беше готино,ама защото бях като на работа там с тази работа,че не ми плащаха,а ме пускаха отпуски повече.Не се притеснявай,само запомни девиза на военните:"МОКРОТО Е ЧИСТО,БОЯДИСАНОТО-НОВО!" :D :D :D Другите им девизи са в същия стил.А ето ти и един виц:Срещат се американски и български генерал.Нашия се хвали:-Знаеш ли,че един бълг.войник дневно получава по 2000 калорий?Американския:-И какво от това,при нас дневната дажба на човек е 4000 калорий!Българския:-Лъжеш!!!!Не е възможно един войник за един ден на изяде два чувала цвекло!!! :D :D :D Айде лека и от мен!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Лека служба !
Лека служба и от мен !Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар