Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Служебна кола без винетка ? АКТ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Служебна кола без винетка ? АКТ ?

Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...Грешен раздел - преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Re: Служебна кола без винетка ? АКТ ?

Fiat_Punto11 написа:
    Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...
    не виждам , как имашедин шанс с наказателното отиваш при шефе и да ти осребри парите за акта
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      Fiat_Punto11 написа:
      Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...
      не виждам , как имашедин шанс с наказателното отиваш при шефе и да ти осребри парите за акта
      Дето няма да е ... от умрял писмо да чакам ... Ма няма вина ,че кавалите не си подържат колите и не си купуват винетки ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Тва доколкото гледам по форумите никаде не пише ,че отнемат контролни точки за без винетка .Имали такова нещо ?Иначе акта е 300 лева ...

Коментар

За такъв акт преди пет дни платих 100 лв., това 300 ми се вижда малко пресилено..

Коментар

Да, 300 лева сам много, но лошото е, че при всички случаи акта си го плаща този който е карал колата. Аз имах подобен проблем с изтекла гражданска на служебната кола.

Коментар

Много ясно, че плаща всичко този, който кара автомобила!А какво щеше да стане ако караш служебен автомобил, който няма гражданска отговорност, няма преглед, няма нищо. И талон няма дори.Ти си този, който трябва да си прегледаш документите и да се съгласиш да го караш. Съответно ти си носиш и всички последствия след това.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Единствения ти шанс е с наказателното пред шефа, да се бориш за парите. Това да пишеш възражения в кат че колата е била служебна няма да помогне, акта няма как да го напишат на фирмата.Постави му ултиматум на шефа ти- или ти плаща акта или напускаш/ няма да караш служебната кола повече.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Punto man написа:
                  Аз имах подобен проблем с изтекла гражданска на служебната кола.
                  Дам, и аз го ядох такъв. Платих си акта като поп, щото шофьорите бяхме длъжни да следим за документите. И познай дали се качих на служебна кола, без да прегледам всичката документация първо.
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti
                  Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                  "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

На чужда кола или служебна преди да набия първа преглеждам всички документи и наблягам на гражданската,че съм го ял като теб само,че с гражданска отговорност.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Проблема е ,че колата е СОТ-ажиска шефани е толкова смотан и стиснат ,че не копува на никоя винетка.Щот нъли са мислят за полицай ... Работата е ,че ми е писнало от тях и мисля да напусна , проблема ,е че ми искат предизвестие 3 месеца ... пише го и в договора ,работата е там ,че като си подадеш молбата не ти дават бележка с входящ номер , а само ти го казват , в то размисъл винаги могат да я скъсат и да кажат ,че несъм подал ... И да ми го начукат ,че съм си тръгнал самоволно.След което съд и обезщетение от 3 работни заплати ...Ако си искарам 3те месеца , но неможе си намери човек да ме смени понеже техник няма си намери лесно , продължава въртежа с няма човек и няма освобождаване ... Неискам да се карам с никой просто ми писнат от глупости и циркове не диря и последни заплати искам просто да се махна ... Ма явно ще имам доста проблеми. НЕ РАБОТЕТЕ НИКОГА В СОТ !

Коментар

колега 100лв ти е акта по закон.Плащай си го и не се занимавай с работодателя ти.Просто измисли начин как да си ги върнеш от колите им

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          Проблема е ,че колата е СОТ-ажиска шефани е толкова смотан и стиснат ,че не копува на никоя винетка.Щот нъли са мислят за полицай ... Работата е ,че ми е писнало от тях и мисля да напусна , проблема ,е че ми искат предизвестие 3 месеца ... пише го и в договора ,работата е там ,че като си подадеш молбата не ти дават бележка с входящ номер , а само ти го казват , в то размисъл винаги могат да я скъсат и да кажат ,че несъм подал ... И да ми го начукат ,че съм си тръгнал самоволно.След което съд и обезщетение от 3 работни заплати ...Ако си искарам 3те месеца , но неможе си намери човек да ме смени понеже техник няма си намери лесно , продължава въртежа с няма човек и няма освобождаване ... Неискам да се карам с никой просто ми писнат от глупости и циркове не диря и последни заплати искам просто да се махна ... Ма явно ще имам доста проблеми. НЕ РАБОТЕТЕ НИКОГА В СОТ !
                          http://www.gli.government.bg/bg/page/100На тия хора можеш да се обадиш ако искаш да си оправиш нормално отношенията.Незнайно защо, всички запяват друга песен като ги посетят.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Dimo_J написа:
                            колега 100лв ти е акта по закон.Плащай си го и не се занимавай с работодателя ти.Просто измисли начин как да си ги върнеш от колите им
                            Глобата е 300 лв от известно време , поне за леките коли ...

Коментар

krasio_79bs написа:
                              http://www.gli.government.bg/bg/page/100На тия хора можеш да се обадиш ако искаш да си оправиш нормално отношенията.Незнайно защо, всички запяват друга песен като ги посетят.
                              Напоследък всички давате едни такива съвети ... долни ... Да си видял куче да хапе ръката, която го храни ?! Не трябва така с лошо винаги ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                              X