Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...Грешен раздел - преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Служебна кола без винетка ? АКТ ?
Collapse
X
-
Re: Служебна кола без винетка ? АКТ ?
Fiat_Punto11 написа:Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...Power Under Pressure
-
Re: Служебна кола без винетка ? АКТ ?
WhitePower написа:Fiat_Punto11 написа:Значи проблема ми е следния , изпратиха ме в Казанлък със служебна кола.Която не се води на мен и си е собственост на фирмата , бях спрян за проверка и дори аз не знаех ,че колата няма платена винетка , просто всичко стана доста бързо и спешно трябваше да отида ... Спира ме патрул за проверка и ми съставят акт за ППС без винетка ... и ми взеха талона .Викат ми да ида да си напиша едно възражение против акта , зада могат да го начукат на фирмата ... и там който си отговаря за автопарка. Разбирам ,че съм виновен и имам вина ,че съм управял ППС без винетен стикер , ама аз ли да им го купя ? ... Че всичко да е наред ... (интересуваме някак да си намаля цената акта и отнемането на контролни точки) ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Много ясно, че плаща всичко този, който кара автомобила!А какво щеше да стане ако караш служебен автомобил, който няма гражданска отговорност, няма преглед, няма нищо. И талон няма дори.Ти си този, който трябва да си прегледаш документите и да се съгласиш да го караш. Съответно ти си носиш и всички последствия след това.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Единствения ти шанс е с наказателното пред шефа, да се бориш за парите. Това да пишеш възражения в кат че колата е била служебна няма да помогне, акта няма как да го напишат на фирмата.Постави му ултиматум на шефа ти- или ти плаща акта или напускаш/ няма да караш служебната кола повече.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Punto man написа:Аз имах подобен проблем с изтекла гражданска на служебната кола.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Проблема е ,че колата е СОТ-ажиска шефани е толкова смотан и стиснат ,че не копува на никоя винетка.Щот нъли са мислят за полицай ... Работата е ,че ми е писнало от тях и мисля да напусна , проблема ,е че ми искат предизвестие 3 месеца ... пише го и в договора ,работата е там ,че като си подадеш молбата не ти дават бележка с входящ номер , а само ти го казват , в то размисъл винаги могат да я скъсат и да кажат ,че несъм подал ... И да ми го начукат ,че съм си тръгнал самоволно.След което съд и обезщетение от 3 работни заплати ...Ако си искарам 3те месеца , но неможе си намери човек да ме смени понеже техник няма си намери лесно , продължава въртежа с няма човек и няма освобождаване ... Неискам да се карам с никой просто ми писнат от глупости и циркове не диря и последни заплати искам просто да се махна ... Ма явно ще имам доста проблеми. НЕ РАБОТЕТЕ НИКОГА В СОТ !>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Проблема е ,че колата е СОТ-ажиска шефани е толкова смотан и стиснат ,че не копува на никоя винетка.Щот нъли са мислят за полицай ... Работата е ,че ми е писнало от тях и мисля да напусна , проблема ,е че ми искат предизвестие 3 месеца ... пише го и в договора ,работата е там ,че като си подадеш молбата не ти дават бележка с входящ номер , а само ти го казват , в то размисъл винаги могат да я скъсат и да кажат ,че несъм подал ... И да ми го начукат ,че съм си тръгнал самоволно.След което съд и обезщетение от 3 работни заплати ...Ако си искарам 3те месеца , но неможе си намери човек да ме смени понеже техник няма си намери лесно , продължава въртежа с няма човек и няма освобождаване ... Неискам да се карам с никой просто ми писнат от глупости и циркове не диря и последни заплати искам просто да се махна ... Ма явно ще имам доста проблеми. НЕ РАБОТЕТЕ НИКОГА В СОТ !
Коментар
-
krasio_79bs написа:http://www.gli.government.bg/bg/page/100На тия хора можеш да се обадиш ако искаш да си оправиш нормално отношенията.Незнайно защо, всички запяват друга песен като ги посетят.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар