Е г*ти ужаса ...според вас възможно ли е:http://www.automediapro.com/index.ph...sk=view&id=484
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ха...вижте това!!!
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
Това може да бъде сценарий за филм,но едва ли действителност.Кое ще държи този педал залепен за пода и то така,че да неможе да се върне,пък било то и с малко помощ с крак,ако е заял някъде.По-мога да се съглася ако е заяло жилото на газта (ако е с жило ) и тогава педала да се е движел свободно нагоре надолу,но под капака отпред да няма какво да издърпа жилото достатачно силно,че да се върне в първоначалното си положение и в случая си стои с подадена пълна газ.
-
Mitko написа:peho написа:Това може да бъде сценарий за филм,но едва ли действителност.Кое ще държи този педал залепен за пода и то така,че да неможе да се върне,пък било то и с малко помощ с крак,ако е заял някъде.По-мога да се съглася ако е заяло жилото на газта (ако е с жило ) и тогава педала да се е движел свободно нагоре надолу,но под капака отпред да няма какво да издърпа жилото достатачно силно,че да се върне в първоначалното си положение и в случая си стои с подадена пълна газ.
Коментар
-
Баси партенката. Педала вече сте го споменали. Не изключил двигателя, че нямало да му работят системите. Ха-ха. Ми нека си работят и да се пребие тогава. На магистралата имало кръгово движение??? Да бе. Сигурно е било и нещо такова. И БМВ-то не, че е щяло да го убие, ами му спасило живота, моля ти се. Арееее. А и с небрежното отбелязване на липсата на поддръжка на автомобила това започва да ми прилича на поръчана публикация с послание "Вижте какво става, като не си поддържате колите. 8-годишно БМВ, пък каква беля щяла да стане, юруш в сервизите на вносителите"Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Това е много стара статия, в която са писани пълни глупости!!!Бе айде стига приказки от хиляда и една нощ...тоя ако е професионален шофьор никога няма да постъпи така!Тая история можех да я съчиня още в 8-ми клас по-добре като съм на бира две... :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Това е много стара статия, в която са писани пълни глупости!!!Бе айде стига приказки от хиляда и една нощ...тоя ако е професионален шофьор никога няма да постъпи така!Тая история можех да я съчиня още в 8-ми клас по-добре като съм на бира две... :DFIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
everton написа:хе хе БМВex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Логан
Abarth. написа:everton написа:хе хе БМВ
Коментар
-
everton написа:Abarth. написа:everton написа:хе хе БМВex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
за втори път ти казвам, че не съм сбъркал марката. това го написах на майтап, но явно ти не ме разбра. не се дразня лесно, но за подобни думи ми бе направена забележка от МИТКО преди време. също, не съм се "усрал" бъди спокоен. и когато заспивам си мисля за нещо много по - добро от Е 30. бъди жив, здрав и малко по сдържан.
Коментар
-
everton написа:за втори път ти казвам, че не съм сбъркал марката. това го написах на майтап, но явно ти не ме разбра. не се дразня лесно, но за подобни думи ми бе направена забележка от МИТКО преди време. също, не съм се "усрал" бъди спокоен. и когато заспивам си мисля за нещо много по - добро от Е 30. бъди жив, здрав и малко по сдържан.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Ако сте се успокоили и двамата - добре! Ако не сте - получавате официално предупреждение за некоректният тон и нецензурните думи! Поздрави kiro_of_the_dayVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако сте се успокоили и двамата - добре! Ако не сте - получавате официално предупреждение за некоректният тон и нецензурните думи! Поздрави kiro_of_the_dayex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар