Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам ли нужда от ключалки?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде аз ще се саморекламирам: Ключарско ателие бул Ал. Стамболийски 186 срещу Нипроруда. За членове на форума отстъпка ще има

Коментар

тапицерията на вратите

Как се свалят тапицерията на вратите на Брава. И по точно дръжките за отваряне на вратата.

Коментар

има шетограми, от долната страна и при палеца за отварянето/тама са 2 бр./. става лесно.успех.
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

http://www.bravo-guide.co.uk/fix-a-bravo.htm#interiorКато дръпнеш дръжкта се виждат 2 шестограма, като ги развиеш дръжката пада

Коментар

fiat brava написа:
            Как се свалят тапицерията на вратите на Брава. И по точно дръжките за отваряне на вратата.
            Много крива работа е свалянето на тези кори на вратите на Бравата - има не само шестограми ами и торсове - общо три вида винтове !!! Аз нали скоро си сменях дръжките. АААААААА и внимавай да не изпуснеш винтчето което държи дръжката да падне във вратата - НЯМА НАМИРАНЕ аз го напрвих 2 пъти.
            Почиствам пътни знаци.

Коментар

АБе я кажете от къде да си намера въпрешна дръжка за отваряне за пунтото ми,щото се счупи прожината ми.Или поне прожина(от друго не става)

Коментар

Благодаря.Ще огледам хубаво тези дръжки пък може и да стане .... :D

Коментар

Working...
                X