Новост е поне за мен, но дано успея да зарадвам някой колега. След слух чут вчера от баща ми и проверка, се оказва, че това с винетните стикери за синя зона, за да паркираш пред дома си отдавна не важи. Обявено е за незаконно и даже общината са осъдили ПиГ ( уж ). Вече може да се паркира спокойно с копие на големия талон на таблото, като е желателно да се задраскат номерата на двигател и шаси - аз си задрасках и ЕГН-то. Потвърдено е и от агентите, които продават талони и щъкат по улиците. По техни думи имаш право да паркираш само на твоята улица в района между двете най-близки преки, но ако няма места, както много често става - може и на съседна. Поздрави и лек ден !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новост за паркирането по местоживеене в Синя зона.
Collapse
X
-
Обсъжда се нови цени на СЕИНЯ ЗОНА 2 ЛВ .
днес казаха че се обсъждало нови цени 2лв на часТова е ОБИР от ОБЩИНАТА Един прикрит начин на вдигане тихомълком данъците на хората където карат коли .за сега от София .Поне така мисля аз.Ще се увеличи на действието и от 8 до 19 май .Във Виена е 2лв .в Солун е 1 лв.В Полша е 1.2 лв на час 1.7лвНие щото взимаме много ще се сравняваме с Австрия.Дано не го приемат увеличението.Тия от общината не плащат Синя зона и им е все едно .
Коментар
-
Синя зона
Да ви е честито увеличението на синя зона решили са от септември да дигнат цената 2лв.скоба 30 лв.това е още едни данък за хората който работят или трябва да идват в центъра на Софияот това незнам кой ще спечели но не са обикновените хора.http://dnes.dir.bg/news/gradski-tran...10702887?nt=10
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар