Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масов гроб в двора на ,,Фиат" в Сърбия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Масов гроб в двора на ,,Фиат" в Сърбия

    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!


    FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

    #2
    Всичко е възможно.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

    Коментар


      #3
      Самият факт, че можеш да наредиш 100 човека до един трап и да ги застреляш като кучета ме ужасява. (Всъщност ужасява ме и застрелването на кучета, пък камо ли на хора).Политиката е много тънка игра, и ако не внимаваме - колкото и да е невероятно - такива неща може да се повторят.Само преди десетина години комшиите ни сърби (шта е србин све е лайно) пак убиваха масово хора. В Сребреница и на други места.Правили са го и фашисти, и комунисти, и всякакви. И днес го правят на много места по света.Живеем в грозен и жесток свят.

      Коментар


        #4
        Immortal написа:
        Живеем в грозен и жесток свят.
        Може и така да се каже. Истината е, че колкото и да го отричаме, хората сме си преди всичко животни.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

        Коментар


          #5
          Само не мога да се съглася, че сърбите "избивали масово", когато не се споменава, че и хърватите и т.нар. "муслимани" са вършили същото!!! Т.е. да не изкарваме сърбите виновни, а другите невинни...Сребреница е една чудесна дъвка в устата на дебилите, които подредиха и направляваха тази война - Великите сили, но никой не казва причината за тази акция - "муслиманите" биват дундуркани от чуждестранните сили в защитената зона Сребреница, от която пък редовно излиза башибозук, който тероризира вред сръбските села - пълна програма, но това не е "геноцид". После, ни лук яли, ни лук мирисали, се прибират в Сребреница на спокойничко. На сърбите им писва и си го връщат най-целенасочено. Все пак е война...Не казвам в никакъв случай, че е хубаво, но да бъдем обективни. Сърбите имат още да патят заради 200 години лакомия.Хърватите пък милите (масовата представа е, че те са само пострадали от войните) какво хубаво концлагерче са имали в Ясеновац през Втората световна... Абе, дивотията е пълна...
          Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

          Коментар


            #6
            Ай не ги защитавай много много. Всичко са си заслужили стократно. Сърбите де.Като се почне от завземането на Българския град Бялград през XIII век, основан с указ на Цар Борис още през IX век, и се стигне до обезбългаряването на Вардарска Македония, което продължава и днес.Не желая смърт на никого, но не ги изкарвай хрисими ангелчета. Тия са изроди. Православни талибани.

            Коментар


              #7
              Прочетохте ли нещо повече от заглавието?

              Коментар


                #8
                Ей,ще развалиш магията сега.Остави ги колегите да поспорят малко де.Очаквам в някой от следващите епизоди на "Кости" д-р Бренън да разгадае мистерията.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

                Видео от Италфест 2011

                Коментар


                  #9
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

                  Коментар


                    #10
                    Не се хващайте за думички. Ако прочетете внимателно първия ми пост по темата, ще разберете, че съм прав.И ние не сме по-малки зверове, само дето в нашата история много внимателно са изтрити всички такива събития, а тези, които все пак са останали неизтрити, са омаловажени и са "оправдани" с предишни реципрочни действия. Като клането в Поморие през 1906 година срещу гръцкото население там, оправдавано в нашите книги, там, където все пак се споменава, че било отговор на гръцкото клане срещу Българите в Загоричани, Костурско...Клането си е клане.Дадох пример със сърбите, за да покажа, че такива неща стават и днес, и то в Европа. А че сърбите са ни най-големите врагове - по-големи от гърците и турците - за това спор няма.

                    Коментар

                    Working...
                    X