Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е този инструмент?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е от онези,безполезни дрънкулки.Или инструмент за мъчение или удоволствие,зависи какво си наумил.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Вибратора на английската кралица

Коментар

Този инструмент се нарича ШВЕНГЕР.
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
          Този инструмент се нарича ШВЕНГЕР.
          и служи за...?
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Какъв е този инструмент?

По-точно е ШВИНГЕР , ама карай
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Какъв е този инструмент?

Румен_Хинчев написа:
              и служи за....?
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Швенгер се казва на този инструмент или чарк, на който не му знаеш името, или за какво служи! :D

Коментар

ele написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  и служи за....?
                  Педал значи на немски ...Шегува се колегата ...

Коментар

ele написа:
                    Румен_Хинчев написа:
                    и служи за....?
                    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D1%80,_%D0%94 %D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BDhttp://www.sovsport.ru/person-item/17056Абе не прилича на никой от двамата, ама ... няма да се вживяваме Всъщност това е чукундуризатор. За какво служи ? Ето един пример: кундуфлейката, като част от джинджипляктора, заедно с тракторизиращия чукундуризатор служат за изчумпенчване и парфунтация на налъмите и техните спори.
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Дядо ми имаше някога един приятел, който по време на войната е бил механик на Месершмит 109, ходил е на обучение в Германия. Та аз много обичах да се въртя покрай него, беше добър механик и ремонтираше абсолютно всичко. И като паднеше нещо на земята, ми вика - Я виж, къде е това швенгерче! :D Та думата била от жаргона на механиците, щото не всички помнели немските названия на чарковете, а не за всички имало български.

Коментар

Какъв е този инструмент?

muns61 написа:
                        Дядо ми имаше някога един приятел, който по време на войната е бил механик на Месершмит 109, ходил е на обучение в Германия. Та аз много обичах да се въртя покрай него, беше добър механик и ремонтираше абсолютно всичко. И като паднеше нещо на земята, ми вика - Я виж, къде е това швенгерче! :D Та думата била от жаргона на механиците, щото не всички помнели немските названия на чарковете, а не за всички имало български.
                        Те още в немачко са знаели как да го кажат правилно , ама да не ги усетят от Луфтвафето

Коментар

Working...
                        X