Това е от онези,безполезни дрънкулки.Или инструмент за мъчение или удоволствие,зависи какво си наумил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв е този инструмент?
Collapse
X
-
Re: Какъв е този инструмент?
ele написа:Румен_Хинчев написа:По-точно е ШВИНГЕР , ама карайОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Дядо ми имаше някога един приятел, който по време на войната е бил механик на Месершмит 109, ходил е на обучение в Германия. Та аз много обичах да се въртя покрай него, беше добър механик и ремонтираше абсолютно всичко. И като паднеше нещо на земята, ми вика - Я виж, къде е това швенгерче! :D Та думата била от жаргона на механиците, щото не всички помнели немските названия на чарковете, а не за всички имало български.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Какъв е този инструмент?
muns61 написа:Дядо ми имаше някога един приятел, който по време на войната е бил механик на Месершмит 109, ходил е на обучение в Германия. Та аз много обичах да се въртя покрай него, беше добър механик и ремонтираше абсолютно всичко. И като паднеше нещо на земята, ми вика - Я виж, къде е това швенгерче! :D Та думата била от жаргона на механиците, щото не всички помнели немските названия на чарковете, а не за всички имало български.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар