Еми това вече е друго. Все пак - заглавието на темата не е коректно. Друг вид е измамата, а не "таксуване на входящите".А на булсаткома има една реклама с една "снежанка". Загледайте пък там какъв миниатюрен надпис има, с допълнителните условия, който може да се прочете само на поне 65-инчов тв, и то с лупа. И тази реклама се върти вече седмици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАВАЙТЕ таксуват ВХОДЯЩИТЕ повиквания за играта 145
Collapse
X
-
u_bo
jenshen73 написа:ogi28b написа:...Както писах - заглавието. Не се таксува входящото обаждане. kosta вече обясни защо. Таксуват се отговорите на въпросите чрез тоналното набиране. Описано е в правилата. Няма нищо скрито. Написано е черно на бяло, точно тази част.
Коментар
-
Явор Митев
Мен ме скъсват от смс-и и позвънявания. Затварям им. Иначе последният смс бе от онзи ден и гласеше нещо от сорта " компютърът изтегли числото 63, а твоят номер завършва на 63.....ти печелиш възможността да печелиш...бллаблабла!!!!И Орлин Горанов щеше да ми звъни. Пратиха ми смс ))
Коментар
-
Re: ВНИМАВАЙТЕ таксуват ВХОДЯЩИТЕ повиквания за играта 145
Immortal написа:jenshen73 написа:[Една позната на жена ми е вътре с 400 кинта.
Коментар
-
dikanio написа:Immortal написа:jenshen73 написа:[Една позната на жена ми е вътре с 400 кинта.
Коментар
-
Immortal написа:dikanio написа:Immortal написа:jenshen73 написа:[Една позната на жена ми е вътре с 400 кинта.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
Тая "игра" в момента има един огромен резултат - хиляди жалби в КЗП. Друг е въпросът дали ще има глоби и дали тези глоби пак няма да са минимален минус на фона на печалбите, изкарани от подведените хора.
Коментар
-
u_bo
Orcinus написа:Тая "игра" в момента има един огромен резултат - хиляди жалби в КЗП. Друг е въпросът дали ще има глоби и дали тези глоби пак няма да са минимален минус на фона на печалбите, изкарани от подведените хора.
Коментар
-
u_bo написа:Orcinus написа:Тая "игра" в момента има един огромен резултат - хиляди жалби в КЗП. Друг е въпросът дали ще има глоби и дали тези глоби пак няма да са минимален минус на фона на печалбите, изкарани от подведените хора.
Коментар
-
Immortal написа:u_bo написа:Orcinus написа:Тая "игра" в момента има един огромен резултат - хиляди жалби в КЗП. Друг е въпросът дали ще има глоби и дали тези глоби пак няма да са минимален минус на фона на печалбите, изкарани от подведените хора.Steliyan's Life!
Коментар
-
ホワ&
-
Riki888 написа:van_dal написа:За да се итървете от наглите СМС-и изпращате на номер 17867 текст STOP145Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар