Здравейте!Къде може да се предадат стара техника, примерно мобилен телефон за рециклиране.Също така имам и друг въпрос. Какво да направя с LCD телевизор, при положение, че му е изгоряла само матрицата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изхвърляне на стара техника.
Collapse
X
-
Re: Изхвърляне на стара техника.
coolboby написа:Здравейте!Къде може да се предадат стара техника, примерно мобилен телефон за рециклиране.Също така имам и друг въпрос. Какво да направя с LCD телевизор, при положение, че му е изгоряла само матрицата?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Стара техника
За по гелеми работи има фирми и ги събиратама за по малки GSM например ги събират по магазините и батериите също Преди 2 -3 седмици бяхме в Кавала и в Карфура имаше контеинер за стара техника имаше един запазен външно лаптоп DELL не ми дадоха да го взема направо щеше да стане скандал
Коментар
-
Преди седмица дойде един пич и изкупи всичките ми изгорели платки с интегрални схеми - дънни платки, видеокарти, логически платки на записвачки. Изкарах "цели" 32лв. от скрап, а на всичкото отгоре ми го изкупиха на крака.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар