Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвети - сигурна и удобна семейна кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal, по-скоро се интересувам от лични наблюдения. Както писах по-горе почти всеки модел на почти всяка марка има по един неподходящ мотор или друга вродена болежка. След обсъждане със старшинството на предложените модели нещата се завъртат около Toyota Corolla verso , Citroen C5 и Volvo S60. Естествено, че като се конкретизират моделите ще се чете и пита в съответните форуми, но исках първо тук да събера мения

Коментар

CHILIEV написа:
      Immortal, по-скоро се интересувам от лични наблюдения. Както писах по-горе почти всеки модел на почти всяка марка има по един неподходящ мотор или друга вродена болежка. След обсъждане със старшинството на предложените модели нещата се завъртат около Toyota Corolla verso , Citroen C5 и Volvo S60. Естествено, че като се конкретизират моделите ще се чете и пита в съответните форуми, но исках първо тук да събера мения
      Ц5 е не лош вариант, но само да спомена че по-добре да избягваш 1.6мотора, 2.0ХДИ е добре, а 2.2 ХДИ е най-добре :D .
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

И трите варианта са пълна трагедия...
        ex-Punto 1.9JTD

Коментар

tattoos написа:
          А ти и с трите ли имаш опит?!

Коментар

muns61 написа:
            Разгледай и предложенията за Зафира. Доста хора познавам с такива коли, никой не е казал лошо за тях. Добри мотори, просторно купе, евтина поддръжка. И като оборудване са добри.Мой познат кара една такава 1,8 4х4 и за 3 години съм му сменял накладки, масло и биалетки. Като я взе, правихме ходова част. Само мотора да е поне 1.8, че 1.6 е хем слаб, хем масларник.
            Дизелите имат проблеми с електромагнитни клапани, а бензинките редовно си мятат "компютъра" зад борда. Но иначе са си ОК, като "автомобили".
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

coolboby написа:
              tattoos написа:
              А ти и с трите ли имаш опит?!
              За супер обезшумената Корола ли питаш , чиито ламарини се кривят като кацне гълъб на тях и с боя, която след третата година е за нова , особено по капака ? Освен за обезшумяване и за антикорозионна защита не са чували, а интериора изглежда направен , като от рециклирани бъркалки за кафе. Дизеловите им мотори не могат да се похвалят нито с разход, нито с динамика и тези на Фиат са светлинни години пред тях. Може би за свръх технологичното С5, чиито цени на частите са съизмерими с лимузина от сорта на Е-класа , почти невъзможна за продаване и с 2.2 мотор, който само обслужването на FAP филтъра му е ...2000лв или 1000 за да го разкараш ? Сигурно Волво е по-добрия вариант, където таблата им задължително правят проблеми, дюзите на дизела почти сигурно почват да правят мизерии с изключение на 185к.с, версиите и е с по-голям радиус на завой от S 80 ? Само попитай , колко е смяна на съединител с демпферен маховик и пак ще говорим, а това , че е като качество в една група с Форд изобщо не го коментирам...От всичко , което излиза от Мото-Пфое само Ягуар може да се нарече здраво, но и там за X-type, като ми обявиха 2200лв за каре в комплект задължително с полуоска, не ме питай какви варианти и колко време се търсиха, преди да реша проблема за 300лв. Иначе за свещи и амортисьори е по-евтин от Волво и Форд...Не знам, не ги разбирам много, но аз рожба на Рено, в последствие допълнително опорочена от Форд бих избягвал да притежавам.
              ex-Punto 1.9JTD

Коментар

У,бре! Явно още не се е намерила фирма която да произвежда автомобили които да задоволят нашите изисквания.За това Гриша Ганчев се погрижи и ето в Ловеч започва тяхното производство . Колега, ето колата за твоите родители. :D Никой не може да каже лоша дума за нея защото още никой не е карал такава . http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...pic=16#picture
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=55&t=293939
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Сори, но не мога да се сдържа:Дачиа Сандеро е идеална за Вас!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Вие направо ме отчаяхте.. Тойотата е мека и дрънчи, а Волво-то е та*ак Оглеждаме се и се ослушваме и за Ц5. п.п. Аз предложих Дъстър... ама нъц.

Коментар

avvasilev написа:
                        Сори, но не мога да се сдържа:Дачиа Сандеро е идеална за Вас!
                        Андро, без майтап, ама и аз си мислех да пиша същото... Само дето не се сетих за точните думи, а и трябваше да си тръгвам от офиса Но точно тази реклама ми беше в съзнанието

Коментар

Фолксваген Пассат Б 5.5 TDI 130 коня 2002-2005, /facelift/ ПЕРФЕКТНИЯ ВАТОМОБИЛ! здрав надежден, комфортен, бърз, и някой ако каже нещо за помпата дюза.... че не е добър избор ..... просто не е тема за разговор! Окачването е рехаво с този алуминии! иначе.... друга по-добра кола не само не съм виждал то просто няма !!!Другото ми предложение Alfa 159 combi! няма по-красиво нещо!
                          Ето ме вече с Фиат

Коментар

159-ката определено е много красива, но отива доста над бюджета.

Коментар

Що не се огледате за някоя 156 или Либра ?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Наистина, сега видях много интересни предложения за 156 фейслифт в карс.бг

Коментар

Working...
                                X